Popular Posts

Wednesday 16 January 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ

  • Κύριε Ιησού Χριστέ Συγχωρα με τον αμαρτωλό, και χάρισε μου την Σωτήρια σου είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό !

    "Κύριε Ιησού Χριστέ αφού η Σωτηρία σου είναι τόσο εύκολα προσιτή γιατι τόσο λίγοι την δέχονται; Γιατί τόσο λίγοι είναι οι Σωσμένοι;"
    ...
    " Η δυσπιστία τους και η απροθυμία τους να να εγκαταλείψουν τον έλεγχο της Ζωής τους , και να παραδώσουν σε μένα το τιμόνι της Ζωής τους, να ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ το Εγώ τους και να μ'ακολουθούν είναι η Βασική Αιτία.
    Σ'αυτή την εποχή ο κόσμος αδυνατεί να διαχωρίσει μεταξύ της Σωτήριας και της κατεργασίας της Σωτηρίας, η πλειοψηφία των ανθρώπων με το μυαλό τους παραδέχονται οτι ο Τελώνης (Λουκάς 18:13-14)και ο Άσωτος Γιος.(Λουκάς 15:17-24) ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ - έλαβαν το Δωρο της Σωτήριας- ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ χάρη στην επιστροφή τους στον Θεο και ειλικρινή τους μετάνοια,αλλα στην πράξη ομως και στην ουσία ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να Μ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΎΝ , ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ την καρδιά τους και σε μενα να ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ και Κύριο και Σωτήρα τους να με ΔΕΧΤΟΥΝ !
    Νομίζουν οτι χωρίς να μ' εμπιστευτούν και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να με ΔΕΧΤΟΥΝ (Ιωάννης 1:12-13,3:16) αν εργάζονται τα δικά τους έργα στην βασιλεία μου θα μπουν."

    Η κατεργασία της Σωτηρίας πάντοτε ακολουθεί την Σωτηρία και αναλόγως πόσο πολύ η λίγο ο Σωσμένος Χριστιανός κατεργάσθηκε την Σωτηρία που έλαβε θα ανταμειφθεί.« Αν το εργο που πραγματοποίησε κάποιος ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, θα λάβει ΜΙΣΘΟ. Αν το εργο -δηλαδη η Κατεργασία- κάποιου ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ, θα βγει ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ. Ο ίδιος ομως θα ΣΩΘΕΙ, αλλα έτσι οπως ΓΛΥΤΩΝΕΙ κανείς μέσα απο ΠΥΡΚΑΙΑ»(Α.Κορίνθιους 3:12-15)

    Φιλε μου για να Σωθείς πρέπει να κάνεις ΜΕΤΑΒΟΛΗ, πρέπει να πάψεις να κρατάς το τιμόνι της Ζωής σου και να το ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ στον Χριστό, να του ΧΑΡΙΣΕΙΣ την Ζωή σου και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ !!

    Θέλει ΑΥΤΑΠΑΡΗΣΗ η Σωτηρία, χωρίς Αυταπάρνηση ΔΕΝ υπαρχει Σωτηρια.

    Φιλε μου ΔΩΣΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΟΥ στον ΧΡΙΣΤΟ και θα ΣΩΘΕΙΣ.(Πράξεις 14:30,Ιωάννης 1:12-13,3;16,36,5:24,6;39,47,7;37-38, 10:9,10:27-28,Αποκάλυψη 3:20,Εφεσιους1:13-14,2:8-9)

No comments:

Post a Comment