Popular Posts

Saturday 26 January 2013

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ


Γιατί ο λόγος του Θεού είναι Άγιος  στην ΣΩΤΗΡΙΑ οδηγεί τον καθένα που τον ασπαστεί. Ο Λόγος του Θεού  είναι ωφέλιμος για διδασκαλία, για έλεγχο, για διόρθωση, για διαπαιδαγώγηση, και ΟΔΗΓΕΙ σε μια Ζωή δικαιοσύνης.( Β.Τιμοθεου 3:16)όλους όσους τον Λόγο του Θεού τιμούν. 


Μόνο ο λόγος του Θεού το Ευαγγέλιο είναι η ΔΥΝΑΜΗΣ του ΘΕΟΥ για ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθένα που ΠΙΣΤΕΥΕΙ, τόσο τον Ιουδαίο  όσο και τον Έλληνα. Γιατί μέσα από αυτόν αποκαλύπτεται οτι ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον άνθρωπο αρκεί να πιστέψει ολοκληρωτικά.(Ρωμαίους 1:16) 

Φίλοι ο Λόγος του Θεού είναι το Φως που Φωτίζει  κάθε άνθρωπο στον κόσμο(Ιωάννης 1:40) και όμως πολλοί τον αψηφούν και τρέχουν σε άλλους και άλλες βοήθεια για να βρουν,αντι στον Χριστό που τους κάλεσε σ'αυτόν να ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ και από τον ίδιο ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) 

Ο Λόγος του ΘΕΟΥ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ  που μαρτυρεί  οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι Αυτός που ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον αμαρτωλό επειδη ο ΛΟΓΟΣ  είναι ΠΝΕΥΜΑ και ΖΩΗ(Ιωάννης 6:68) και ΑΝΑΓΕΝΝΑ αυτόν που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ. 
"Mην ξεχνάτε οτι έχετε ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ οχι από σπέρμα φθαρτό αλλά άφθαρτο Χάρη στον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ που ειναι Ζωντανός και μενει στον ΑΙΩΝΑ»(Α.Πέτρου 1:23) 

Ο Αξιόπιστος Λόγος του Θεού σου επιτρέπει στον Παράδεισο να μπεις αν τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο σου δεχτείς «Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτον-τον Χριστό-σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12-13) αν απαντήσεις το κάλεσμα του Χριστού που την πόρτα της καρδιάς σου κτυπά και σου Ζήτα να την  ΑΝΟΙΞΕΙΣ για να μπει και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του να σου Χαρίσει.(Αποκάλυψη 3:20) 

'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ  ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,' είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. 

Φίλοι όποιος τον ΛΟΓΟ του Θεού ΑΨΗΦΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Σωτήρα και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ θα χαθεί, άλλα όποιος τον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ ΤΙΜΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ αυτός στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα ΜΠΕΙ. 

No comments:

Post a Comment