Popular Posts

Friday 18 January 2013

ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ λέγει ο Κύριος, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ *ΧΑΣΕΙ* ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ- ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.
                                  
  'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ' ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

Φίλοι μου επειδή ο Χριστός φορτώθηκε πάνω του την ΔΙΚΗ μας αμαρτία (A.Πετρου 2:24) και με το αίμα του ΠΛΗΡΩΣΕ στον Σταυρό την τιμωρία της δικής μας αμαρτίας μπορει και προσφέρει σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ .

Και εκείνος που Χωρίς να παραδώσει την Ζωή του στον Χριστό θέλει να την Σώσει θα την χάσει. Όποιος όμως την *χάσει* για Χάρη του, δηλαδή απαρνηθεί τον εαυτό του και ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ στον Χριστο, την ΣΩΤΗΡΙΑ που ο Χριστός χαρίζει θα δεχτεί και στην Αιώνια Ζωή θα μπει.(Αυτό είναι που εγω καταλαβαίνω απο τα εδάφια του Ματθαίου 16:24-26, και του Λουκα 9:23-24)

No comments:

Post a Comment