Popular Posts

Thursday 24 January 2013

ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;

Απλώς με υποκατάσταση της προσωπικής και καρδιακής με Χριστό κοινωνίας με Λειτουργίες και Εκκλησιαστικές παραδόσεις που αντικαθιστούν την μοναδική και αντικαταστάτη προσωπική με τον ΧΡΙΣΤΟ και καρδιακή ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ κοινωνία !
Με μια κουλτούρα και Παράδοση που έχει τη μορφή ευσέβειας, αλλά τις λείπει η δύναμης του Αγίου... Πνεύματος που μπορεί να ζωοποιει τον Πνευματικά νεκρό .
Με την θερμοποίηση ενός εκκλησιαστικού στυλ, στολών, εορτών και λειτουργιών που υποκαθιστούν την προσωπική κοινωνία του αμαρτωλού και τον αφήνουν με την εντύπωση οτι αν συμμετέχει στα μυστήρια χωρίς καμία προσωπική και καρδιακή με τον Χριστό κοινωνία ίσως σωθεί !!!
Φίλε μου καμία Εκκλησιαστική Λειτουργία, καμία εξομολόγηση η συμμέτοχη στο Δείπνο του Χριστού, στα Άχραντα Μυστήρια ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που τον Χριστό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο του ΔΕΝ τον ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ !!!(Ματθαίος 11:28,Ρωμαίους 3:23-25.Ιωάννης 1:12,13, 3:16,36,5:24, 6;39.47,7:37-38,10:9,10:27-28,11:25.Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε με το Άγιο Πνεύμα δεν θα Βαπτιστεις και στην Αιωνια Ζωη δεν θα μπεις αν συνειδητά στον Χριστό δεν ανοίξεις την καρδία σου και προσωπικό σου Σωτηρα τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατί κανένας Ιερέας η ποιμένας η λειτουργία δεν μπορεί με το Άγιο Πνεύμα του να σε βαπτίσει παρα μόνο ο ίδιος ο Χριστός.
Καμία Εκκλησία, Λειτουργία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΣΩΣΕΙ τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ που ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον Χριστο να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ .Αν δεν αναγεννηθείς (Ιωάννης κεφάλαιο τρία) αν δεν ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου και με πίστη το κάλεσμα του Χριστού(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) το απαντήσεις καμία εκκλησία, κανένα μυστήριο η άλλη εκκλησιαστική ενέργεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΣΕ ΣΩΣΕΙ !!!
Μόνο ο Χριστός σώζει, και Σώζει όλους όσους του ΔΟΘΟΥΝ και ΟΧΙ αυτούς που το κάλεσμα του επιμένουν να αγνοούν και τον ίδιο να Αψηφούν. 
Από εσένα φίλε και από την καρδιά σου εξαρτάται αν θα σωθείς, από την απάντηση της καρδιάς σου στο κάλεσμα του Χριστού.Αν του δοθείς και Σωτήρα σου τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13) θα ΣΩΘΕΙΣ και στην ευλογία του και Αιώνια Ζωή θα μπεις.

Η συνάθροισης των αμαρτωλών στην Εκκλησία είναι μεγάλη Ευλογία για όσους στον ΧΡΙΣΤΟ έχουν Δοθει και Κύριο τους ΔΕΧΤΕΙ, και σου εύχομαι χωρίς δισταγμό τον Χριστό να εμπιστευτείς και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !
|
'ΘΑ ΑΓΑΛΛΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ Σ'ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ' είναι το Λάβαρο και το τραγούδι δοξολογίας όλων εκείνων που στο Χριστό έχουν δοθεί και από τον Χριστό έχουν ΣΩΘΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment