Popular Posts

Tuesday 1 January 2013

ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΝΥΜΦΙΟ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΘΩ


Γιατί δεν θα μπουν στη βασιλεία του Χρίστου όσοι του λένε Κύριε, Κύριε και ποτε τους ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδιά τους να του ΔΟΘΟΥΝ αλλά μόνο όσοι του Έχουν δώσει την καρδιά τους οπως ακριβώς η κάθε νύφη στον γαμπρό της! 

'Χριστέ μου θα ήθελα να σε νυμφευτώ  σαν νύφη να έχω και εγώ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί σου όλες τις ήμερες της Ζωής  μου' είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. 

Αν τον Νυμφίο νυμφευθείς στην Αιώνια Ζωή θα μπεις. Αν το κάλεσμα του Χρίστου απαντήσεις και με την καρδία σου του ΔΟΘΕΙΣ στην αιώνια Ζωή και θα μπεις.(Αποκάλυψη 3:20,Ματθαίος 11:28) 

Στο γαμήλιο τραπέζι του Χριστού  κανείς δεν θα μπει ασυνείδητα επειδή ήταν μέλος εκκλησίας, αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Χάρη στο άνοιγμα της καρδιάς του στον Χριστό και Αφιέρωση της Ζωής του στον Χριστό.(M Ματθαίος 19:28, Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,6:406:53, 7:37, 8:51,10:9,27,28,12:26,14:23, Ρωμαίους 10:9-10,Αποκάλυψη 3:20)  

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΔΟΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΩ ;
Δεν θα σωθώ, επειδή ΔΕΝ καταδέχτηκα Σωτήρα και Κύριο μου να τον ΔΕΧΤΩ. « Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ -τον Χριστό- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Δεν Γεννήθηκαν αυτοί από σαρκική μείξη, ΟΥΤΕ από ανθρώπινη θέληση και μεσολάβηση Αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13) 
Η νύφη του Κυρίου αποτελείται απο τους νυμφευμένους τον Κύριο.Αν στον Κύριο δεν εχεις δοθεί στην Αιώνια ζωή δεν θα μπεις επειδή ΔΕΝ του ανήκεις, επειδή ΔΕΝ καταδεχτικές να του ΔΟΘΕΙΣ ! 
Δικός του, πιστό του Παιδι του Κύριου γίνεσαι συνειδητά με το Στόμα σου και την καρδιά σου, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ την καρδιά σου στον Κύριο και ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ  τον εαυτό σου - ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ  με το στόμα σου οτι είσαι δικός του- θα σωθείς  λέγει η γραφή «Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ  με το στάμα σου οτι ο Ιησούς ειναι ΚΥΡΙΟΣ, και πιστεύσεις με την ΚΑΡΔΙΑ σου οτι ο θεός τον ανάστησε  απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Διοτι με την ΚΑΡΔΙΑ πιστεύει κανείς για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ΟΜΟΛΟΓΕΙ για να ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαίους 10:9-10) 
Σου εύχομαι στον ΝΥΜΦΙΟ τον επί Γης πανταχού παρών Θεό Ιησού ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν !

No comments:

Post a Comment