Popular Posts

Saturday 19 January 2013

ΟΤΑΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΪΣ ΜΠΟΥΚ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;


Καλησπέρα σ' όλους τους Φίλους και η ερώτηση που προτείνω ο καθένας να αναλογισθεί, να σκεφτεί ειναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ Φεϊς μπουκ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ;
Τι θα κάνεις σε πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι χρόνια απο σήμερα ;
Και αν στο διάστημα αυτό έχεις αποχωρήσει από την Ζωή που θα βρεθείς στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ η στην Κόλαση ;

Γιατί και τις δυο απαντήσεις τις έχει ο ΘΕΟΣ. 
Φίλοι μόνο δυο είναι τα μέρη που μετά θάνατο ο καθένας από μας θα αποδημήσει ο Παράδεισος η η Κόλασης, και το σίγουρο ειναι οτι ο καθένας που στον Χριστό δεν έχει παραδοθεί και Σωτήρα του δεν τον έχει δεχτεί μακριά του στην αηδιαστική κόλαση θα βρεθεί.

Φίλε μου ο Θεός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σκληρός να σ'αφήσει στο σκοτάδι, και στην τυραννική αμφιβολία για το που μετά θάνατο θα βρεθείς. Να φυλάει κρυφό τον  ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ Αιώνιο του κάθε ανθρώπου προορισμό.
  
Γιατι  ο Χριστος βεβαιωσε ολους και ειπε
«Εγω είμαι το Ψωμί της ζωης. Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, Ποτε δεν θα πεινάσει,και όποιος Πιστεύει σε ΜΕΝΑ < και εννοει Καρδιακά με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ> δε θα διψάσει ποτε..... και ο καθένας που ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ στο Γιο και Πιστεύει σ'Αυτόν, να ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ Ζωη»(Ιωάννης 6:35,40) και εννοεί με τον ίδιο και ΟΧΙ στην Κόλαση.

«Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου κι Εγω τα αναγνωρίζω, και αυτά ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Κι εγώ παρέχω σ'αυτά Ζωη Αιώνια και με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και κανένας δεν θα τα αρπάξει από τα χέρια μου»(Ιωάννης 10:27-28)

Και σε ερωτώ φίλε μου είσαι Πρόβατο του Χρίστου; Δεν σ'ερωτώ αν εισαι Ορθόδοξος η Ρωμαιοκαθολικός, Πεντηκοστιανος η Ευαγγελικός η του Λουθήρου αλλά αν ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ, αν του ΑΝΟΙΚΕΙΣ, αν του ΕΧΕΙΣ ΔΟΘΕΙ και ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ;
Γιατί αν στον Χριστό Έχεις ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ  τότε εισαι δικός του, εισαι δικό του πρόβατο, σ'έχει στην παλάμη του, εισαι κάτω απο την συνεχή προστασία του και καμία δύναμης στον κοσμο ΔΕΝ θα ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ να σ'αποσπάσει, να σ'αρπάξει απο τα χέρια του, αλλα όπου ειναι εκείνος εκεί θα ΕΙΣΑΙ και ΕΣΥ.(Ιωάννης 14:2-3,17:3,24) Αυτά είναι τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ χαρμόσυνα νέα για σένα.

Αν όμως το κάλεσμα του Χριστού αγνόησες και ΔΕΝ καταδέχτηκες Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, αν τον Χριστό ΔΕΝ τον εμπιστευτικές, αν ΔΕΝ του Παραδόθηκες, τοτε μην καλλιεργείς καμία μάταιη ελπίδα γιατί μετα θάνατο -οπότε και αν έρθει αυτή η στιγμή- μακριά του στην Κόλαση για ΠΑΝΤΑ θα ΒΡΕΘΕΙΣ .

Φίλε σου εύχομαι μ' όλη την καρδιά τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΧΩΡΙΣ δισταγμό να του  δοθείς.
Μακάριοι είναι όσοι στον Χριστό δοθούν  και Σωτήρα και Κύριο τους τον δεχτούν γιατί αυτοί ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ αλλα στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ. 

'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑ.ΚΥΡΙΕ Μ'ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ, ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ' είναι η προσευχή που Συμφιλιώνει τον αμαρτωλό με τον Θεό και ΣΩΖΕΙ δια παντός  κάθε ειλικρινά αφιερωμένο, δοσμένο στον Χριστό.  

No comments:

Post a Comment