Popular Posts

Monday 14 January 2013

ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΜΟΡΦΟΣΤΟΛΙΣΤΟ.


ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΜΟΡΦΟΣΤΟΛΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ μας λεγει ο Βασιλιάς Δαβίδ στον Ψαλμό 23:5.

Και αυτή είναι η Ευλογία για όλα τα πιστά παιδιά του Κυρίου που ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ τα  ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΛΙΨΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΩΓΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΓΥΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ- (Ρωμαίους 8:35-36)
 Φίλοι οι  εναλλασσόμενες απειλές  που πάντοτε θα υπάρχουν στη Ζωή μας ποτε δεν πρέπει να φοβίζουν τα πιστά παιδιά του Κυρίου. Αλλά όπως ο βασιλέας Δαβίδ πρέπει και αυτά να έχουν την ίδια σιγουριά και βεβαιότητα οτι ο Κύριος τους μέσα από ΟΛΟΥΣ τους Κινδύνους και απειλές  θα τους βγάζει πάντα  περισσότερο και  απο Νικητές (Ρωμαίους 8:35) και τίποτε  δεν  εχουν να φοβηθούν γιατι ο Kύριος ο Θεός του είναι στο πλευρό τους καιπότε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. (Εβραίους 13:5)
 Ω ΚΥΡΙΕ που Η ΔΟΞΑ σου είναι πιο Πάνω από τους ΟΥΡΑΝΟΥΣ και τα ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ και που μας καθησυχάζεις και μας βεβαιώνεις ότι  ούτε μια τρίχα απο το κεφάλι μας ΔΕΝ θα ΧΑΘΕΙ (Λουκάς 21:18) αλλα ακόμα και αυτές ειναι μετρημένες.(Ματθαίος 10:30), γιατί να λιγοψυχήσουμε γιατι να καταναλώθουμε απο φόβο και Ανησυχία  αφού εσυ είσαι στο πλευρό μας και  μας υποσχέθηκες οτι μέσα από όλα θα μας βγάζεις περισσότερο από  ΝΙΚΗΤΕΣ.  

'Σ' Ευχαριστω Κυριε για τα ενθαρυντικα σου λογια που μεσα απο ολους τους κινδυνους και τις απειλες θα μας βγαζεις περισσοτερο απο ΝΙΚΗΤΕΣ' θα πρέπει να ειναι το λάβαρο του κάθε ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ που στον Χριστό εχει ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον έχει ΔΕΧΤΕΙ. Αμην!
Φιλε αν ο Κυριος  Ιησούς δεν είναι προσωπικό σου Σωτήρας σου εύχομαι Σήμερα να του δοθείς και την προστασία του και Αιώνια Ζωή που εκείνος χαρίζει σ'όλα τα Πιστά του παΐδια, και εσυ να την δεχτείς !

No comments:

Post a Comment