Popular Posts

Friday 4 January 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΨΑ ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΝΕΙ.(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)


Φίλοι μου καλησπέρα σας το Σωτήριο μήνυμα που κάθε καρδιά πρέπει να ΑΚΟΥΣΕΙ και να μην αμφισβητήσει είναι οτι  ο ΧΡΙΣΤΟΣ  Σ' ΑΓΑΠΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και σε καλεί Σ' ΑΥΤΟΝ να τρέξεις, να αποτανθείς για να δροσιστεις.

« Αν διψάει κάποιος σ'έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λεει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σ' Έμενα»(Ιωάννης 7:37-38) βεβαιώνει ο Χριστός κάθε διψασμένο που τρέχει και χτυπά άλλες πόρτες αναζητώντας να δροσιστει.
Φιλε/η  μου μόνο απο τον Χριστό πιει θα ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ η διψασμένη για αγάπη  καρδιά μας. 

'Χριστέ μου πόσο μακριά από σένα πρέπει να βρεθώ πρωτου ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ οτι ΕΣΥ Μ' ΑΓΑΠΑΣ όσο κανείς άλλος;' είναι η  σκέψης και ο  καιρός να σκεφτεί καθ άνθρωπος που επιθυμεί να ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ και από τα νερά τα δροσερά  του ΧΡΙΣΤΟΥ να πιει ! 
Γιατί στην ουσία πως και για ποιον λόγο απο τον Χριστό θα ζητήσεις  ανάπαυση, αν προηγουμένως ΔΕΝ έχεις βεβαιωθεί οτι την ΑΓΑΠΗ και ΘΑΛΠΩΡΗ που η καρδιά σου ζητεί μόνο απο τον ΧΡΙΣΤΟ που σ'  ΑΓΑΠΑ υπερβολικά θα την βρεις !! 
Φίλε μου κανένας άνθρωπος, καμία Θρησκεία, Φιλοσοφία, έρωτας η επαγγελματική επιτυχία την καρδιά σου Δεν ΜΠΟΡΕΙ να  την ΔΡΟΣΙΣΕΙ και να την ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ όπως ο ΧΡΙΣΤΟΣ !! 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι η Πηγή της Ζωής και ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί με  το Άγιο Πνεύμα να σε βαπτίσει « να σου δώσει το *νερό* που θα γίνει μέσα σου μια πηγη που θα αναβλύζει  *νερό* <αιώνια γλυκιά με τον Χριστό κοινωνία> Ζωής αιώνιας.»(Ιωάννης 4:14) 

'ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Μ' ΑΓΑΠΑΣ' είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και στην καρδιά σου θα γνωστοποιήσει την μεγάλη του απέραντη αγάπη που έχει για σένα. 

Εύχομαι στον Χριστό αυτη την προσευχή να προσευχηθείς.Ο Χριστός ειναι Αξιόπιστος και όποιος πραγματικά επιθυμεί για την Αγάπη του να βεβαιωθεί από τον Χριστο θα βεβαιωθεί, θα ευλογηθεί και την απέραντη ΑΓΑΠΗ του καρδιακά θα την γνωρίσει και στην ευλογία του  θα μπει !!! 

No comments:

Post a Comment