Popular Posts

Friday 11 January 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ(Ιησούς Χριστός)


«Αλήθεια είναι και σου το τονίζω, πως αν κάποιος δεν ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, δεν μπορεί να δει τη Βασιλεία του Θεού»(Ιωάννης 3:3,5) είπε ο Ιησούς Χριστός στο θεοσεβή Νικόδημο και το ίδιο ισχύει και για μας σήμερα.

Σ' αγαπώ Κύριε και στην Ευλογία σου θα μπω γιατί την προτροπή σου την συμβουλή σου θα την ασπαστώ και ανεπιφύλακτα θα σου δοθώ. 
Φίλοι αν τον Χριστό δεν Εμπιστευτούμε και Σωτήρα μας δεν τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ απο το Αγιο Πνεύμα του δεν θα Βαπτιστούμε δεν θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ και στην Βασιλεία του δε θα μπούμε.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,Εφεσιους 1:13)

Θα κάνω την καρδιά σου να σταματήσει μια μέρα λέει ο Κύριος, το ΠΟΥ θα πας όμως ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από σένα. Αν το Ιησού Χριστό Σωτήρα και Κύριο σου ΔΕΧΤΕΙΣ στην Βασιλεία μου θα μπεις, αν όμως το κάλεσμα του το αγνοήσεις μακριά του θα χαθείς !

«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ' όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και Πίστευσαν σ'αυτόν -δηλαδή τον Ασπάστηκαν και τον εμπιστεύτηκαν- σ' αυτους έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού. Αυτοί είναι που ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ οχι από σαρκική μείξη, ούτε απο θέληση η ενέργεια ανθρωπινή αλλα απο το Θεό Γεννήθηκαν.»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε μου σου εύχομαι την προτροπή του Ιησού Χριστού να ασπαστείς, Σωτήρα σου χωρίς δισταγμό να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και από τον ίδιο και το Πνεύμα του θα Αναγεννηθείς και στην Βασιλεία του και εσύ θα ΜΠΕΙΣ. Αμήν!!!

'Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω σήμερα την καρδιά μου και σου Ζητώ να με συγχωρέσεις τον αμαρτωλό, και να έρθεις με το Πνεύμα σου και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ' Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και με το ΑΓΙΟ του Πνεύμα θα σε βαπτίσει και μαζί του Αιώνια και εσύ θα ΖΗΣΕΙΣ !

No comments:

Post a Comment