Popular Posts

Sunday 6 January 2013

ΟΙ ΕΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.

Ποιοι είναι αυτοί οι ΕΝΤΕΡΟΒΓΛΑΤΕΣ της Αγιας γραφής που απο δογματικό πείσμα και Θρησκευτική Υπεροψία κατακρεουργούν τον λόγο της Αλήθειας το Ευαγγέλιο για ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ δυσνόητα εδάφια που φαίνεται οτι επικυρώνουν τις αντιβιβλικες τους διδασκαλίες. 
Είναι δυστυχώς ολοι οι ΔΟΓΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΣ που Αγαπούν και ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ το Δόγμα τους περισσότερο απο τον Χριστό, που ΑΡΝΟΥΝΤΕ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ και ΟΧΙ η Εκκλησία τους, και που γεμάτοι απο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ δεν διστάζουν να ασπασθούν κάθε δυσνόητο εδάφιο αν πιστεύουν οτι θεμελιώνει την Αντιβιβλικη τους διδασκαλία οτι: 
ΧΩΡΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ να ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13,3:16) ΧΩΡΙΣ με Όλη του την ΚΑΡΔΙΑ να ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ στον Χριστο, δηλαδή να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτον να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ(Ιωάννης 3:16,35,5:24,6:47,) ΧΩΡΙΣ να ΠΕΙΝΑΣΕΙ και να ΔΙΨΑΣΕΙ για τον Χριστο και τη ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ του (Ιωάννης 4:14,6:35) ΧΩΡΙΣ να ΕΠΙΘΥΜΥΣΕΙ πραγματική ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μ' ΑΥΤΟΝ, και οχι απλώς τυπικά να μεταλαμβάνει (Ιωάννης 6:53, Αποκαλυψη 3:20,),ΧΩΡΙΣ να ΤΡΕΧΕΙ σ' Αυτόν για να ΞΕΔΙΨΑΕΙ, και να βρίσκει ΑΝΑΠΑΥΣΗ < και ΟΧΙ σε άλλους> (Ματθαίου 11:28,Ιωάννης 7:37) Χωρίς να επιδιώκει να ΤΗΡΕΙ τον λόγο του(Ιωάννης 8;51), αγνοώντας και αδιαφορώντας για το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28)και Χωρίς καθόλου να επιθυμεί καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό(Αποκαληψη 3:20), Χάρη στο ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟ λόγο του Χριστού προς τους Αποστόλους « Παρτε το Αγιο Πνευμα. Σε όσους συγχωρείτε τις αμαρτίες τους θα τους συγχωρεθούν.Σε οσους τις αφήσετε ασυγχώρητες, θα τους μείνουν ασυγχώρητες» (Ιωαννης 20:23) που τους ΕΔΩΣΕ για να ΑΡΝΟΥΝΤΕ την είσοδο στις χριστιανικές συναθροίσεις χριστιανών με τελείως ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ συμπεριφορά, και παλι να επιτρέπουν την επιστροφή στις συναθροίσεις όταν θα Υπήρχε γνήσια μετάνοια>> βεβαιωνουν αυτους που σ'ολη τους την Ζωη ΑΓΝΟΗΣΑΝ  το καλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, οτι παρόλη την δυσπιστια τους χάρη στην παρερμηνευμένη προσευχή  θα σωθούν !!!!

Αφηνουν να ενοηθει οτι  ολοι αυτοι οι ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΙ αμαρτωλοι, ΠΟΡΝΟΙ, ειδωλολάτρες < δηλαδή λάτρεις του πλούτου, του Σεξ, κάθε απληστίας και αμαρτωλής επιθυμίας>  μοιχοι, οι θηλυπρεπείς, οι αρσενοκοίτες,  κλέφτες, οι Πλεονέκτες, οι μέθυσοι, οι Υβριστές και οι Αρπάγες (Α.Κορίνθιους 6:9-10) Που ποτε ΔΕΝ ανοιξαν την καρδια τους  στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΟΥΝ και ΚΥΡΙΟ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!! (ιωαννης 1;12) χαρη στην παρερμηνευμενο λογο του Κυριου θα ΣΩΘΟΥΝ.
Και ετσι  με την 
παρερμηνεία τους 
 οδηγούν  τους  καλοπροαίρετους αφελείς στον ΣΙΓΟΥΡΟ ΧΑΜΟ  ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ο ΘΕΟΣ. Αλλα Οτι σπέρνει ο άνθρωπος , αυτό και θα ΘΕΡΙΣΕΙ. Και οτι όποιος σπέρνει στον αγρό των αμαρτωλών του επιθυμιών θα ΘΕΡΙΣΕΙ.  ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Γαλάτες 5:7-8) και Οχι ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ όπως  υποστηρίζουν ολοι αυτοί που πάσχουν απο Δογματική Υπεροψία !

Αυτοι οι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΕΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΕ να  ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την σκέτη ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ασχέτως ποιο ειναι το ΔΟΓΜΑ και η εκκλησία που ο αμαρτωλος  ανήκει  ΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ καμία εκκλησία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τον  ΞΕΠΛΥΝΕΙ απο την ΑΣΕΒΕΙΑ του, απο την ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ <να ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ> αλλά να θεωρήσει την θυσία του και το αίμα που έχυσε ο Χριστος  κοινό !!!> (Εβραίους 10:29) 

Πολύτιμη και Αγαπητή στον Κύριο Ψυχή οι εντεροβγάλτες της γραφής ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ την αλήθεια,"οτι ο ΚΥΡΙΟΣ θα ΚΡΙΝΕΙ τον λαο του για κάθε του αμαρτία' (Εβραιους 10:30) και οτι ΔΕΝ Υπάρχει Δημιούργημα στον κόσμο που μπορεί να ΚΡΥΦΤΕΙ απο τον Θεό, αλλα ΟΛΑ ειναι ΓΥΜΝΑ κι ΦΑΝΕΡΑ μπροστά στα μάτια του και οτι Σ'ΑΥΤΟΝ ... που ΜΠΟΡΕΙ να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ τους ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ και ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ της καρδιάς θα ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ.(Εβραίους 4:12-13) 

"Σ'αγαπώ Κύριε και Θα σου Δώσω την καρδιά μου να σε Υπηρετήσω ολες τις ήμερες της Ζωής μου» Είναι η προσευχή του Ειλικρινή Χριστιανού που ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ και που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ".

Σου εύχομαι Φίλε στον ΧΡΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΑΓΜΟ να του ΔΟΘΕΙΣ και ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ και ΘΑ σε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ,και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ θα μπεις.!!!

No comments:

Post a Comment