Popular Posts

Sunday 27 January 2013

ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.(Ματθαίος 11:13)

Η τελική Ευχή της Προσευχής που Ο Κύριος Ιησούς μας δίδαξε ήταν να του ζητάμε να μας ΓΛΙΤΩΣΕΙ από τον πονηρό. 
«Αλλα ΡΥΣΑΙ ημας απο του πονηρού- Αλλά ΓΛΙΤΩΣΕ μας από τον πονηρό»(Ματθαίος 11:13) 
Για να μας γλυτώσει απο τον πονηρό ηταν ο Λόγος που ο Χριστός ήρθε κάτω στη γη και σταυρώθηκε και για να πληρώσει τα λύτρα για τις δικές μας αμαρτίες και με τον θάνατο του να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ αυτόν που ειχε την ΕΞΟΥΣΙΑ του Θανάτου < τον κυρίαρχο του Θανάτου> δηλαδή τον διαβολό, και ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ αυτούς που για όλη τη Ζωη τους ήσαν καταδικασμένοι σκλαβωμένοι στον φόβο του Θανάτου. (Εβραίους 2:14-15)

Για να μας ΓΛΥΤΩΣΕΙ απο την εξουσία του πονηρού ηρθε ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
"το Πνεύμα του Κυρίου είναι επάνω μου, γι' αυτό με έχρησε. Με έστειλε με σκοπό σε φτωχούς να αναγγείλω μήνυμα χαράς, να γιατρέψω εκείνους που έχουν συντριμμενη την καρδιά, ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΩ την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" (Λουκάς 4:18)

Ας μην διαφεύγει απο κανέναν απο μας η Αλήθεια οτι όποιος αμαρτάνει < και ολοι μας αμαρτανουμε> ειναι δούλος της αμαρτίας... και μόνο αν μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα είμαστε Πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. (Ιωάννης 8:35-36)
«Αν λοιπόν σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο Γιος, τοτε θα είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»(Ιωάννης 8:36)

Αδελφέ μου καμία δύναμης, καμία εκκλησία δεν μπορεί να σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο την αμαρτία που σε κρατά κάτω απο του πονηρού την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, εκτός απο τον Κύριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Ο Χριστός με τον σταυρικό του Θάνατο πλήρωσε την Τιμωρία για την δική μας αμαρτία ώστε όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτηρα και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην ΚΡΙΘΕΙ αλλα να έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.( Ιωάννης 1:12-13,3:16,5:24)

'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ,'Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και από την εξουσία του πονηρού θα σε ΓΛΥΤΩΣΕΙ και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου ΔΟΣΕΙ!.

No comments:

Post a Comment