Popular Posts

Tuesday 15 January 2013

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΦΙΧΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΝ

Μακάριοι αυτοί που ειναι ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ που λυπούνται για την κατάσταση τους  γιατι η θλίψης τους και η μετάνοια τους είναι η οδός που οδηγεί στην Ευλογία του Χρίστου.
Οι Θλιμμένοι και μετανοημένοι για την κατάσταση της καρδιάς τους και της συμπεριφοράς τους στην ΕΥΛΟΓΙΑ  του Χριστού Θα μπουν, όλοι όσοι Πενθούν για την κατάστασή τους και τον Χριστό εχουν εμπιστευθεί  ειναι ΜΑΚΑΡΙΟΙ γιατί στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΟΥΝ !
'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΗΣΩ Μ' ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ' είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό που στον Χριστό ΔΟΘΕΙ !

Αδέλφια μου αν στον Χριστό έχετε δοθεί ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΛΛΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ , ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ  ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ που τον ΕΠΛΑΣΕ ο Θεός σύμφωνα με το δικό του σχέδιο( Εφεσιους 4:22-24), γιατί όποιος ΑΝΟΙΚΕΙ  στον Χριστό είναι ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, τα παλιά ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ και γίνονται ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (Β.Κορινθιους 5:17)

Όσοι είναι του Χριστού και ειναι γεμάτοι από Λύπη, λυπημένοι  με χαρά θα γεμίσουν όταν  την ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΔΕΧΤΟΥΝ.
Υπάρχει ένα κομπόδεμα με βαθιές λύπες και ανεκπλήρωτες τίμιες επιθυμίες που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα το απαντήσει και τις λύπες σου θα τις γιατρευσει και τις ΤΙΜΙΕΣ  σου επιθυμίες θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ και με χαρά θα σε γεμίσει.

Μακάριοι αυτοί που Πονάνε και τον Χριστό σφιχτά Κρατάνε  γιατί  θα ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΝ,γιατί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τους Ευλογησει και με την ΧΑΡΑ που μονό εκείνος δίνει θα τους ΓΕΜΙΣΕΙ !!! Αμήν

No comments:

Post a Comment