Popular Posts

Thursday 8 November 2012

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ

Φίλε μου τι σου λείπει για να ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ στην καταπληκτική Αλήθεια οτι ο Χριστός ΣΩΖΕΙ αμαρτωλούς ( μ' έσωσε και μένα πριν 26 χρόνια) και οτι αν στον Χριστό ΔΕΝ ΔΟΘΕΙΣ ποτε σου ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ! 
                                                                                                                                  
Φιλε μου σ' αφήνω στη χαρη του θεού, διάβασε τον λόγο του να διαπιστώσεις οτι ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ (Ρωμαίους 6:23) δηλαδη ΑΙΩΝΙΑ μετα τον θάνατο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ και ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΗ απομάκρυνση απο τον ΘΕΟ, και συνέχιζε να διαβάζεις και ας πηδήξεις απο ΧΑΡΑ πληροφορημένος οτι Η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ απο τον ΘΕΟ ειναι αυτή που δινει στον ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ στον ΧΡΙΣΤΟ αμαρτωλό ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ .<Γιατι πράγματι ο Μισθός της Αμαρτίας είναι ΘΑΝΑΤΟΣ, ενώ η παροχή ΧΑΡΗΣ απο τον Θεό είναι Ζωή ΑΙΩΝΙΑ, ΧΑΡΗ στον Χριστό Ιησού , τον Κύριο μας.(Ρωμαίους6;23)  
                                                                                                  
Φίλε μου αν επιθυμείς στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙΣ πρεπει τον Ιησου Χριστο να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και σ΄ΑΥΤΟΝ να ΔΟΘΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ.
Μόνο αν στον Κύριο Ιησού Χριστό ΔΟΘΕΙΣ από τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ <οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτον -τον Χριστο- σ 'αυτούς που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ παιδιά θεού, να γεννηθούν οχι απο αίμα γυναικείο, ουτε απο πρωτοβουλία και ενεργεία ανθρώπινη αλλά απο τον Θεό !!! >(Ιωάννης 1:12)
                                                                                                    
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΧΡIΣΤΟΣ ΣΕ ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΘΕΙΣ, σου εύχομαι το κάλεσμα του να το ακούσεις (Αποκάλυψης 3:20,Ματθαίος 11:28) και χωρίς επιφύλαξη να του ανοίξεις την καρδιά σου και ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωη και εσύ να μπεις!
Με αγάπη και μ'όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να μην αφήσεις αναπάντητη την προσφορά Σωτηρίας του Χριστού, αλλά σήμερα ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμήν!

No comments:

Post a Comment