Popular Posts

Friday 16 November 2012

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

 H σχέσης μας με τον Χριστό ειναι Σωτηριακη, ειναι αδύνατον να εισαι Πιστό παιδι του Κυρίου, να του ΕΧΕΙΣ ΔΟΘΕΙ, Σωτήρα και Κύριο σου να τον εχεις ΔΕΧΤΕΙ και να μην εισαι ΣΩΣΜΕΝΟΣ και απο το Αγιο του Πνευμα να μην εχεις γεννηθεί ξανά !
Γιατι ο Χριστος σ'όλους εκείνους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, που μ'ολη τους την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τους ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ Θεού, να Γεννηθούν ΞΑΝΑ, οχι απο ανθρώπινη προσπάθεια και βούληση αλλα απο τον Θεό.(Ιωάννης 1:12-13)

Φιλοι μου ο Χριστος ειπε στους μαθητές του «Δεν σας ονομαζω πια δουλους, γιατι ο δουλος Δεν ξερει τι κανει ο Κυριος του. Εσας ομως εγω σας εχω ονομασει ΦΙΛΟΥΣ, γιατι ολα οσα ακουσα απο τον πατερα μου, σας τα εκανα γνωστα»(ιωαννης 15:15-16)
Ο Χριστος σε καθε του Φιλο, σε καθε του πιστο Παιδι που τον ΕΜΠΙΣTEΎΤΗΚΕ και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΗΚΕ του ΧΑΡΙΣΕ του ΕΔΩΣΕ το Αγιο του πνεύμα. Ο Χριστός μοιράζεται με όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του, με ολα τα Πιστα του Παιδια το Αγιο τουΠνευμα. Προικίζει όλους τους αμαρτωλούς που τον εχουν ΔΕΧΤΕΙ με την ένδοξη ΠΑΡΟΥΣΙΑ του!
Έρχεται ο διος με τον Πατερα του και κατοικεί στην καρδια του καθενος και καθεμιας που του εχει ΔΟΘΕΙ και τον ακολουθεί.«Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ καποιος θα εφαρμωσε τον λογο μου, και ο Πατερας μου θα τον Αγαπησει, και θα ερθουμε σΆαυτον καιθα κατοικησουμε ΜΑΖΙ του»(Ιωαννης 14:23)

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι παντα το δωρο που Λαμβάνει ο καθενας που στον Χριστό εχει ΔΟΘΕΙ και ΔΕΝ τελειώνει ουτε στερεύει ουτε χάνεται γιατι εκείνος που μας βαπτίζει στο αγιο Πνευμα του εκείνος επίσης μας ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ώστε ουτε ένας απο μας τους μικρούς να χαθεί. « Και το θελημα του Πατερα που με απεστειλε ειναι τουτο: Να μην αφησω να χαθει τιποτε απ’ οτι μου ΕΔΩΣΕ, αλλα να το αναστησω την εσχατη ημερα»(Ιωαννης 6:39)« Ο Πατερας που μου τα εδωσε (ενοει τους  γνησιους στον Χριστο Πιστους ) ειναι μεγαλυτερος απ’ ολους , και κανενας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αρπαξει τιποτε απο τα χερια του πατερα μου. Εγω και ο Πατερας ειμαστε ΕΝΑ»(Ιωαννης 10:29)

Φιλοι μου η ΣΧΕΣΗΣ ,η καρδιακή ΣΧΕΣΗΣ με τον Χριστό ειναι αυτη που σας ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ. Οποιος εχει καρδιακή ΣΧΕΣΗ με τον Χριστο εχει ΑΙΩΝΙΑ ζωη -και Ποτε δεν θα χαθει- οποιος ΔΕΝ εχει καρδιακη ΣΧΕΣΗ με τον Χριστο στην Αιωνια Ζωη ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ. «Ο Θεος μας ΕΔΩΣΕ Αιωνια Ζωη, και η πηγη της ζωης αυτης ειναι ο Γιος του.Οποιος ΕΧΕΙ το Γιο (τον εχει ΔΕΧΤΕΙκαι απο αυτον ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ) Εχει τη Ζωη -την ευλογημενη την Αιωνια- Οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ το Γιο, τη Ζωη ΔΕΝ την ΕΧΕΙ»(Ιωαννης 3:16-18,Α.Ιωαννου 5:11)

Φιλε μου σου εύχομαι στον Χριστο να ΔΟΘΕΙΣ και να λαβεις και εσυ το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που χαριζει σε καθε ΓΝΗΣΙΟ ΠΙΣΤΟ του Παιδί που Κυριο και ΣΩΤΗΤΡΑ του εχει ΔΕΧΤΕΙ!

No comments:

Post a Comment