Popular Posts

Monday 5 November 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΘA ΣΩΘΕΙ.

Γιατί ο ίδιος ο Χριστός είπε οτι όποιος θελει να ΣΩΣΕΙ την Ζωη του θα την ΧΑΣΕΙ, αλλά όποιος ΧΑΣΕΙ την Ζωή του για Χάρη μου , αυτός θα την βρει.(Ματθαίος 16:24-25) δηλαδή μόνο εκείνος που του ΔΟΘΕΙ και για χάρη του Χριστού τον εαυτό του και την ανεξαρτησία του απαρνηθεί αυτός θα σωθεί ! 

Γιατί όλες οι πράξεις των ανθρώπων που αρνούνται ν' ανοίξουν την καρδιά το
υς και τον Χριστό Κύριο και Σωτήρα τους να τον δεχτούν είναι σαν κουράδες και απορίμματα που σε τίποτε δε ωφελούν ! 
'Κύριε Ιησού Χριστέ εσυ είσαι το Φως του κόσμου, η Πηγή της αιωνίου Ζωής, ο Πανταχού Παρών Θεός που δημιούργησες τα πάντα (Ιωάννης 1:1-2) και που για ΧΑΡΗ σου τα δημιούργησες και που όλο το σύμπαν συγκρατείς ( Κολοσσαεις 1:17). Σε παρακαλούμε χάρη στο μέγα έλεος σου φώτισε τα αδέλφια μας να καταλάβουν οτι σ'εσένα πρέπει να δοθούν αν στην βασιλεία σου και στην αιώνια Ζωή επιθυμούν να μπουν και μαζί σου μετά θάνατο να βρεθούν. 
Φίλοι μου σας εύχομαι στον Κύριο Ιησού Χριστό να δoθείτε και στην αιώνια Ζωή που εκείνος χαρίζει και εσείς να μπείτε. Αμήν! 

«Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου και σε δέχομαι Σωτήρα και Κύριο μου, έλα και ζήσε μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου και βοήθησε με να κάνω το θέλημα σου και Οχι το δικό μου» είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment