Popular Posts

Wednesday 21 November 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ .

Η αγάπη του Χρίστου εις τον ίδιο μας καλεί, να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ για να μπούμε στη Ζωη. Φίλε μου το αν στον Παράδεισο μετα θάνατο θα μπεις η μακριά απο τον Χριστό για πάντα θα αποκλεισθείς θα εξαρτηθεί απο την ΔΙΑΘΕΣΗ της καρδίας σου.

Αν τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Θεου θα μπεις, αλλά αν το κάλεσμα του ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ασχέτως τι κάνεις η δεν κάνεις για ΠΑΝΤΑ θα ΧΑΘΕΙΣ επειδή ΔΕΝ καταδέχτηκες τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς.

'Κύριε Ιησού Χριστέ ΛΑΜΨΕ το Φως σου στην καρδιά μου' ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και με την ΑΛΗΘΕΙΑ που οδηγεί στην ΣΩΤΗΡΙΑ θα σε φωτίσει ώστε χωρίς δισταγμό να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ μα μπεις.

'ΘΑ προτιμούσα να ΠΕΘAΝΩ παρα ν' ανοίξω την καρδιά μου στον Χριστό' ειναι η σιωπηλή σκέψης της καρδιάς αυτουνού που θα ΧΑΘΕΙ γιατί ΔΕΝ καταδέχτηκε τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί.

Φίλοι μου ο Χριστός πάντα ήταν o ΛΙΘΟΣ  ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που Απορρίφθηκε από τους οικοδόμους και που έγινε το ΣΤΗΡΙΓΜΑ της Οικοδομής και ΛΙΘΟΣ στον οποίο ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ οι άπιστοι, και ΠΕΤΡΑ εξαιτίας της οποίας ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ (Α.ΠΕΤΡΟΥ 2:7-8) Και όποιος ΠΕΦΤΕΙ - σκανδαλίζεται απο τον Χριστο και τα Λογια του-θα ΣΥΝΤΡΙΦΤΕΙ. Και σ' όποιον εκεινος πέσει θα τον ΔΙΑΛΥΣΕΙ.( Λουκάς 20:18)

Φίλε ο Χριστός ΤΙΜΑ την διάθεση της καρδιάς σου, και αν Aρνείσαι Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ την άρνηση  της καρδιάς σου θα τιμήσει, και μακριά του την Αιωνία Ζωή θα ζήσεις, άλλα αν του  Δοθείς και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ το άνοιγμα της καρδίας θα τιμήσει και μαζί του ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα σου χαρίσει.

Σου εύχομαι Χωρίς δισταγμό στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και στην ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ που μόνο εκείνος χαρίζει και εσύ να ΜΠΕΙΣ !

No comments:

Post a Comment