Popular Posts

Friday 23 November 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΣΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Γιατί στην Αιώνια Ζωή δεν θα μπουν εκείνοι που του λένε Κύριε Κύριε και που ΑΡΝΟYΝΤΑΙ Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ αλλά μόνο τα γνήσια πιστά του παιδιά.
Και ούτε θα μπουν αυτοί που λειτουργούν και χοροστατούν και αρνούνται Σωτήρα και Kύριο τους να τον δεχτούν, αλλα ΜΟΝΟ όσοι απο αυτούς στον Χριστό έχουν ΔΟΘΕι και Σωτήρα και Κυριο τους τον έχουν ΔΕΧΤΕΙ !!!

Κανένας υποκριτής στην βασιλεία του ΔΕΝ θα μπει, αλλά καθε αξιολύπητος αμαρτωλός που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΕΙ !

ΟΤΑΝ Μ'  ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ λέγει ο Κύριος.

Κύριε αν στη Ζωή μου σ'αρνηθώ,
καλλίτερα θα ήταν να πάψω να Ζω,
παρα να Ζήσω αρνούμενος εσένα τον ΣΩΤΗΡΑ μου ΘΕΟ.

Φίλε μου θα ήταν καλύτερα να μην είχες γεννηθεί παρα τον Χριστό ν' αρνηθείς Σωτήρα σου να τον δεχτείς. Σου εύχομαι σήμερα που ακόμα ΖΕΙΣ Σωτήρα και Κύριο σου να τον Δεχτείς και στην Ευλογία του να μπεις !

Καλύτερα θα ήταν να ζήσω επώνυμα μακριά απο τον Χριστό παρά ανώνυμα κοντά του ειναι η ευχή εκείνων που αρνούνται στον Χριστό να δοθούν και απο Αυτόν να εξαρτηθούν.
 Χριστέ μου καλύτερα θα ήταν με διακοπή να φύγω, παρα μακριά σου πολλά χρόνια να Ζήσω και από την Παρουσία σου για πάντα να αποκλειστω είναι η προσευχή εκείνων που στη βασίλευα του Θεού ΘΑ ΜΠΟΥΝ και ποτέ δεν θα χαθούν.

Φιλε μου σου εύχομαι σήμερα την καρδιά σου στον Χριστό διάπλατα να την ανοίξεις και Σωτήρα και Κύριο σου να τον Δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις.
 
«Χριστε μου  σ'εσενα παραδίδομαι και σου Ζητω απο ΟΛΕΣ τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις, να Έρθεις στη ΖΩΗ μου και ΟΛΕΣ τις ημέρες της Ζωής μου μαζι μου να μείνεις και  ΠΟΤΕ να μην μ'αφήσεις, αλλα να μ' ευλογήσεις να Ζήσω απο σήμερα με σένα και για σένα. Αμήν »
Ειναι η προσευχή αφιερώσεως που ο  Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει

No comments:

Post a Comment