Popular Posts

Thursday 15 November 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Φίλε μου για να μπεις στον Παράδεισο Δεν υπάρχουν πολλές πόρτες ουτε και πολλοί δρόμοι αλλα ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι η Πορτα < Αν κανεις προσφυγει σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκη> (Ιωάννης 19;9) και μονο ο Χριστός ειναι ο ΔΡΟΜΟΣ και Η ΑΛΗΘΕΙΑ και Η ΖΩΗ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ στον Πατέρα (Ιωάννης 14:6) παρά μοναχά αν στον Χριστό ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ!

Φίλε μου ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και Δεν τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ' εκείνους δηλαδή που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ. Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ούτε απο ανθρώπινη επιθυμία και θέληση άλλα απο τον ΘΕΟ Γεννήθηκαν ξανά.(Ιωάννης 1:12-13)

Η Αγαπη του Χριστου μας εις τον ιδιο μας καλει Αυτον να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ για να ΜΠΟΥΜΕ στη Ζωη. Όποιον άλλο η άλλη και αν εμπιστευτούμε ΔΕΝ μπορεί τις αμαρτίες μας να ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ και Αιώνια Ζωή μαζί με τον Χριστό να μας χαρίσει.

Φίλε μου ΜΟΝΟ ο Χριστός είναι η Πηγη της ΖΩΗΣ και το Φως των ανθρώπων που φέγγει στο σκοτάδι (Ιωάννης 10:4), και αν τον Χριστό Σωτήρα σου Δεν τον δεχτείς βρίσκεσαι ακόμα στο Πνευματικό Σκοτάδι, εισαι πνευματικά ΝΕΚΡΟΣ και στην βασίλεια του και στον Παράδεισο ΔΕΝ ΘΑ μπεις γιατί ΔΕΝ καταδέχτηκες τον Κύριο της Ζωης προσωπικό σου Σωτηρα και Κυριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

Φίλε μου σου εύχομαι να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ και τον επι γης Πανταχού παρών Θεό Ιησού Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις και ποτε να μην ΧΑΘΕΙΣ !(Ιωάννης 10:28)

No comments:

Post a Comment