Popular Posts

Tuesday 20 November 2012

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Οι δυο επιλογές Ζωής.

Η Ζωή εκείνου που στον Χριστό εχει Δοθει και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ(Ιωάννης 1:12) και η Ζωή και η κατάστασης εκείνου που είναι μακριά του και το κάλεσμα του Χρίστου το αγνοεί.

Οι Πνευματικές απολαβές, ΕΥΛΟΓΙΕΣ και βεβαιότητα που έχει κάθε Αναγεννημένος ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ και η Ζωή Χωρίς καμία Βεβαιότητα και χωρίς καμια σιγουριά για την μετα Θάνατο πορεία του που ζει ο καθένας που τον Χριστο ΔΕΝ εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του ΔΕΝ τον εχει ΔΕΧΤΕΙ.

'Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ'  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ και απο το Αγιο Πνευμα βαπτιστεί και που εμπειρικά γνωρίζει οτι ο ΚΥΡΙΟΣ του ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα τον ΑΦΗΣΕΙ και ποτε ΔΕΝ θα τον Εγκαταλείψει (Εβραιους 13:5) άλλα θα είναι μαζι του Ολες τις ήμερες της Ζωής του !

Ειναι το Εμβατήριο του Σωσμένου Αναγεννημένου Χριστιανού που δροσίζεται χάρη στην πηγή που δεν ΣΤΕΡΕΥΕΙ ποτε γιατί ο Κυριος του την εχει ΑΝΟΙΞΕΙ «Το νερό που θα του Δώσω, θα γινει μεσα του μια Πηγη που θα αναβλύζει νερο Ζωης Αωνιας»(ιωαννης 4:14)

'ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ' Είναι το ΛΑΒΑΡΟ και το ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ αυτουνού που το κάλεσμα του Χριστού επιμένει να το Αγνοεί και ΑΡΝΕΙΤΑΙ στον Χριστο να ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !

Φίλε μου η ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ εις τον ίδιο σε καλεί να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να ΜΠΕΙΣ.

'Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ με απο τις αμαρτίες μου και ΧΑΡΙΣΕ μου μια καρδιά που θα σ ΑΓΑΠΑ και θα σε ΤΙΜΑ' ειναι η προσευχή εκείνου που επιθυμεί στην ευλογία του ΘΕΟΥ να ΜΠΕΙ.

'Κυριε Ιησου Χριστε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ με απο το ΕΓΩ μου, απο την αδιαφορια μου για Σενα' Άν ειναι η προσευχη που θα σε συμφιλιωσει με τον Χριστο και στην Ευλογια του θα σε εισαγαγει!

'Κύριε Ιησού Χριστε ΚΤΙΣΕ μεσα μου, ΔΩΣΕ μου μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ που Θα σ' ΑΓΆΠΑ και θα Σε ΤΜΑ ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου' ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον ειλικρινά μετανιωμένο αμαρτωλό.

Φίλε μου Ολόκαρδα σου Εύχομαι στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΕΙΣ και σ' ολες τις ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και συ να ΜΠΕΙΣ !

No comments:

Post a Comment