Popular Posts

Monday 19 November 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ


"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το Θέλημα σου στη Ζωή μου" είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. γιατί το Ευαγγέλιο τονίζει και λέγει όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ( Πιστέψει στον Χριστό μ'όλη του την καρδία) ΔΕΝ ΘΑ ντροπιαστει αλλά θα σωθεί (Ρωμαίους 10:11) 


"Αν ομολόγησεις με το στόμα σου πως ο Ιησούς είναι Κύριος και πιστέψεις με την καρδία σου πως ο Θεός τον ανεστησε  απο τους νεκρούς θα Σωθείς γιατί με την καρδία Πιστεύει κανείς για να δικαιωθεί και με το στόμα ομολογεί για να ΣΩΘΕΙ! (Ρωμαίους 10:9-10) 
"Έλπιζε στον Κύριο με όλη σου την καρδιά, και στο δικό σου το μυαλό μην έχεις σιγουριά. Σε κάθε σου βήμα στη Ζωή Αυτόν ν' αναγνωρίζεις και Αυτός θα διευθύνει τα βήματα σου".(Παροιμίες 3:5-6) μας βεβαιώνει ξανά ο λόγος του θεου !
"Θα σου δώσω ωραιότητα, αντί για στάχτη, λάδι ευφροσύνης, αντί για πένθος, στολή αίνεσης, αντί τού πνεύματος της αποθάρρυνσης" βεβαιώνει ο ΚΥΡΙΟΣ  όλους όσους τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και  Σωτήρα τους τον Δεχτούν (Ησαΐας 61:3) και  θα ονομάζονται δέντρα δικαιοσύνης, φύτεμα του Κυρίου, για δική του δόξα".

Φίλε μου Άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό και ΠΟΤΕ δεν θα μετανιώσεις άλλα στην Ευλογία του θα μπεις και πότε δεν θα χαθείς! 

No comments:

Post a Comment