Popular Posts

Monday 12 November 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ.


Καλησπέρα σας ΦΙΛΟΙ μου σήμερα ειναι η Ήμερα να ΤΙΜΙΣΟΥΜΕ τον Χριστο να ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ στον Χριστο να εγκαινιασουμε μια νεα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ μ' ΑΥΤΟΝ, να βάλουμε τα θεμέλια της Πρώτης ημέρας της Ζωής μας που Ο Χριστός δεν ειναι ο Κύριος ο μακρινός αλλά ο προσωπικός ΣΩΤΗΡΑΣ μας και Κύριος της Ζωής μας.

'Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΕΗΣΕ με τον  αμαρτωλο" ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που χωρίς επιφύλαξη παραδίδει το τιμόνι της Ζωής του στον Χριστό. Και με χαρά τον δέχεται προσωπικό του Σωτήρα.
'Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησε με τον ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ αμαρτωλό" σίγουρα είναι μια πιο αντικειμενική  προσευχή, γιατι αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι οτι τώρα ερχόμενοι στον Χριστό έχουμε την Ελευθερία και Ευλογία να είμαστε απόλυτα ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ  με τον Χριστό να του εκθέσουμε κάθε ΠΟΝΟ ,καθε ένοχη  και κάθε άλλη αμαρτία που επι χρόνια μας ειχε κατακλέψει την Ελευθερία και κατακρεούργησε την ψυχή μας.

Φίλε/η μου  Τώρα που για πρώτη φορά ΔΙΝΕΣΑΙ στον Χριστό, τώρα σου παρέχεται η ευκαιρία να φέρεις στο Φως του κάθε πράξη, κάθε πόνο και ένοχη που είχες θαμμένη στα βαθειά στην  καρδιά σου και να του ζητήσεις  απο κάθε πόνο να σε γιατρευσεί , και απο κάθε αμαρτία και ΕΝΟΧΗ να σε πλύνει  και με την Χάρη του, και την χαρά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του να σε ντύσει !!

 Φίλε/η μου απο σήμερα αν στον Χριστό έχεις ΔΟΘΕΙ μπορείς και έχεις το προνόμιο κάθε πόνο σου, απορία σου, αμφιβολία σου, σ'αυτόν να φέρνεις γιατί  εκείνος πια είναι ο Γιατρός σου, ο δάσκαλος σου, ο νοσοκόμος σου , ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ σου ο Κύριος ο ΣΩΤΗΡΑΣ ο ΘΕΟΣ σου και ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου !!!

No comments:

Post a Comment