Popular Posts

Wednesday 14 November 2012

ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;

Αν τον Χριστό προσωπικό σου Σωτήρα δεν τον δεχτείς στον παράδεισο δεν θα μπεις.
Για να μπεις στον παράδεισο πρέπει να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ.«Αλήθεια ειναι και σας το τονίζω πως αν καν εις δεν ΓΕΝΝΗΘΕΙ ξανά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δει την βασιλεία του Θεού»(Ιωάννης 3:3,5)
Η αναγέννησης είναι ένα μελλοντικό γεγονός στην Ζωή του αμαρτωλού που τον Χριστό έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα και Κύριο του τον έχει ΔΕΧΤΕΙ. Όλοι οι Απόστολοι και καθε γνήσιος Χριστιανός Αναγεννήθηκε και στον παράδεισο υπάρχουν μονό ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ Χριστιανοί που από όλες τις αμαρτίες τους συγχωρήθηκαν όταν στον Χριστό ΔΟΘΗΚΑΝ και Κύριο και Σωτήρα τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ .
Χωρίς ο αμαρτωλός στον Χριστό να ΔΟΘΕΙ και προσωπικό του Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ δεν δύναται να αναγεννηθεί. Ο αψευδής λόγος του θεου βεβαιώνει όλους οτι "ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και Δεν τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ' εκείνους δηλαδή που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ. Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ούτε απο ανθρώπινη επιθυμία και θέληση άλλα απο τον ΘΕΟ Γεννήθηκαν ξανά".(Ιωάννης 1:12-13)
Φίλε μου αν επιθυμείς στον παράδεισο να μπεις πρέπει το κάλεσμα του Χριστού που σε καλεί (Αποκάλυψης 3:20) να το απαντήσεις και την καρδιά σου διάπλατα να του ανοίξεις και τον Ιησού Χριστό προσωπικό σου Σωτήρα και Κύριο να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13)
'Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΕΗΣΕ με τον αμαρτωλό, Ας ΕΛΘΕΙ η βασιλεία σου στη Ζωή μου,και ΑΣ ΓΗΝΕΙ το δικό σου ΘΕΛΗΜΑ στη Ζωή μου'  είναι η προσευχή που θα σηματοδοτήσει την καινούργια σου Ζωή, που θα χαροποιήσει τον Χριστό και με τα Σωσμένα πιστά του παιδιά θα σε συγκαταταξει και πότε ΔΕΝ θα σ' αφήσει ούτε και θα σε εγκαταλείψει!
Σου εύχομαι στον Χριστό σήμερα να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Βασιλεία του και εσύ να μπεις !

No comments:

Post a Comment