Popular Posts

Wednesday 28 November 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Μ' ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Μια και μόνο μια μπορεί να ειναι η ανταπόκριση της καρδιάς του Σωσμένου Αναγεννημένου ΠΙΣΤΟΥ παιδιου του ΚΥΡΙΟΥ. Ατέλειωτος, αστείρευτος ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και ΧΑΡΑ για το ανεκτίμητο Δωρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που ΠΟΤΕ με κανένα έργο δικό του η άλλων ΔΕΝ θα μπορούσε ο αμαρτωλός ΠΟΤΕ να αποκτήσει.
Η αστείρευτος ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς τον Χριστό είναι το ΤΕΚΜΗΡΙΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Εκεινου που η καρδιά δεν αναβλύζει με ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗ και Χαρά προς τον Σωτήρα Χριστό, ασφαλές θα είναι να υποθέσουμε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ.

Γιατί ειναι Αδύνατον ο Σωσμένος απο την Χαρη του ΘΕΟΥ, τον Σωτήρα του ΧΡΙΣΤΟ να μην τον ΥΜΝΕΙ και Δοξολογει με καρδιά γεμάτη απο ευγνωμοσύνη κάθε μέρα της Ζωής του που του χάρισε την Σωτηρία που δεν την αξίζει αντι τη δίκαιη τιμωρία που του άξιζε !
Τα έργα ΦΙΛΟΙ μου ειναι οι καρποί και το άρωμα της Καρδιάς που ειναι γεμάτη Ευγνωμοσύνη επειδή έλαβε το ανεκτίμητο ΔΩΡΟ της Σωτηριας που δεν άξιζε οταν ΠΙΣΤΕΥΣΕ και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στον Κύριο Ιησού Χριστό.
Τα έργα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΥΤΕ είναι ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ γιατι βροντοφωνάζει το Ευαγγέλιο στους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ και τους λέγει οτι « Πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχετε ΣΩΘΕΙ μέσω της πίστεως (της καρδιακής και προσωπικής).Και αυτό -η Σωτηρια σας- ΔΕΝ ειναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικο σας. Ειναι ΔΩΡΟ του Θεου. ΔΕΝ ειναι ΑΜΟΙΒΗ εργων. Σας το λεω ΜΗΝ τυχον και καυχηθει κανεις.»(Εφεσιους 2:8-9)
Τα έργα πάντα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και διακοσμούν την Σωτηρία και εκφράζουν την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του αμαρτωλού που έλαβε ΔΩΡΕΑ το ΔΩΡΟ της Σωτηρίας οταν ΔΟΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στον Χριστό.

Γιατί τελικά οι ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είναι έργο ΔΙΚΟ του, που ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ μέσω του Χριστού με σκοπό να κάνουνε Έργα καλά, τα οποία ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ο Θεός, για να καταγινοντε μ'αυτά.(Εφεσιους 2:10)
Φίλε μου σου εύχομαι στον Χριστό να δοθείς, και το ανεκτίμητο Δωρο της Σωτηρίας να λάβεις και η καρδιά σου να ΓΕΜΙΣΕΙ με ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και ΧΑΡΑ επειδή απέβλεψε στον δούλο του και σου χάρισε αυτό που ποτε σου ΔΕΝ θα μπορούσες με δικά σου έργα και προσπάθειές να αποκτήσεις !!!! 

No comments:

Post a Comment