Popular Posts

Sunday 11 November 2012

Η ΠΙΚΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ


'Πραγματικά ξέρω τι είναι να μην μπω στην ευλογία του Θεού ! 
'Ειναι να ΜΗΝ υποταχθω στον ΛΟΓΟ του Θεού ! 
Αυτή θα είναι η ομολογία αυτουνού που ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Χριστό να δοθει και Σωτήρα του και Κύριο του να τον δεχτει.
Γιατί όπως Ησαύ απορρίφθηκε απο την Ευλογια του πατρός παρόλο που ηταν κληρονόμος, και ΔΕΝ μπόρεσε ν' αλλάξει την Γνώμη του πάτερα του (Εβραίους 12:17), την ίδια αμετάκλητη ΑΠΌΡΡΙΨΗ θα λάβουν όλοι όσοι ΕΠΕΜΕΝΟΥΝ να ΑΓΝΟΟΥΝ την Πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού.

Φίλοι μου όσοι εν Ζώη επιμένουν στον Χριστό να μην δοθούν, και Σωτήρα τους να μην τον δεχτούν θα διαπιστώσουν οταν θα είναι πια ΑΡΓΑ οτι από την ευλογία του θεού λόγο του πείσματος τους για πάντα έχουν αποκλειστεί.
Φίλε μου όπως κανείς Δεν ξέρει την ώρα και την ήμερα του θανάτου του, έτσι και Δεν ξέρει την ώρα και την ήμερα που ο Θεός απο την ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ τον καθένα που επιμένει στο ΧΡΙΣΤΟ να μην δοθεί και Σωτήρα του να μην τον δεχτεί παρόλο που το Άγιο Πνεύμα την πόρτα της καρδίας του ΔΕΝ εχει σταματήσει ούτε μια ήμερα να χτυπά.(Αποκάλυψης 3:20)

Φίλε μου θα είναι πολύ αργά όταν θα διαπιστώσεις οτι χάρη στην επιμονή σου στον Χριστό να ΜΗΝ δοθείς απο την ΕΥΛΟΓΙΑ του Θεού θα έχεις αποκλειστεί !
Φίλε μου ο Θεός για άλλη μια Φορά σου λέγει να μην αφήσεις να πάει ΧΑΜΕΝΗ η ΧΑΡΗ του γιατί μέσα από τον Λόγο του σε διαβεβαιώνει οτι ΤΩΡΑ ειναι ο ΚΑΙΡΟΣ που είναι ΑΝΟΙΧΤΗ η Πορτα , ορίστε Τώρα είναι η ήμερα που προσφέρεται η ΣΩΤΗΡΙΑ.(Β.Κορίνθιους 6:2)
Φίλε μου κάθε πρόσφορα έχει και Ημερομηνία Λήξεως. Μετανόησε λοιπόν τώρα όσο ακόμα ειναι η ώρα προτού θα εινα Αργά και όπως τον Ησαύ και όπως οι πέντε παρθένες απο την Ευλογία του για πάντα αποκλειστείς !

Η Αλήθεια ειναι Πάντοτε πιο δυνατή από το Ψέμα, και η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ και το ΨΕΜΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ. Και ΑΣΠΑΣΟΥ τον Χριστό που είναι η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή (Ιωάννης 14:6) και στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις.

'Κύριε Ιησού Χριστέ Ελα στη Ζωή μου, και μείνε μαζί μου όλες τις ημέρες της Ζωής μου' ειναι η προσευχή αφιερώσεως που Σώζει τον αμαρτωλό και που του εξασφαλίζει να μπαίνει και να βγαίνει και να βρίσκει βοσκή και ποτε να μην χαθεί άλλα στην ευλογία του Πατρός και του Γιου και του Αγίου Πνεύματος να ζει.(Ιωάννης 10:9)

Σου εύχομαι στον Κύριο Ιησού Χριστό σήμερα να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Ευλογία του να μπεις.

No comments:

Post a Comment