Popular Posts

Saturday 29 December 2012

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΣ.

Όσο και αν έχεις καλές ιδέες, όσο και να είσαι καλύτερος απο άλλους, όσο και αν μεταλαμβάνεις και πολλά άλλα κάνεις αν στον Χριστό δεν έχεις δοθεί στη Σωτηρία του δεν θα μπεις. αλλά μακριά του για πάντα θα χαθείς.

Γιατί στην αιώνια Ζωή ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ εκείνοι που ποντάρουν στο Δόγμα τους και στην Εκκλησία τους και το κάλεσμα του Χρίστου το αγνοούν (Ματθαίος 11:28) και  που αρνούνται ν'ανοίξουν την καρδιά τους και Σωτήρα τους να τον δεχτούν (Αποκάλυψη 3:20), αλλά μόνο εκείνοι που τον  με όλη τους την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ, τον Ασπασθούν και και τον ακολουθούν, που Σωτήρα τους τον έχουν ΔΕΧΤΕΙ, που είναι ΔΙΚΟΙ του "τα Δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την Φωνή μου, κι ΕΓΩ τα γνωρίζω και αυτά με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ . Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ' αυτά Ζωη Αιώνια και με κανένα τρόπο ΔΕ θα ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ "(Ιωάννης ι:12,10:27-28) 

Εγώ θα ρίξω κουτιά με δώρα  λέγει ο Κύριος, και όποιος με δεχτεί τις Ευλογίες μου θα δεχτεί, αλλά όποιος ΔΕΝ  καταδεχθεί Σωτήρα του να με δεχτεί μακριά μου και έξω από τις  ευλογίες μου θα βρεθεί. 

Φίλε μου όσο ακόμα είναι καιρός επέστρεψε  στον Χριστό και θα σε ΔΕΧΤΕΙ και με ιμάτια ΣΩΤΗΡΙΑΣ θα σε ντύσει και ΠΟΤΕ δεν θα σ΄αφήσει ουτε θα  σ'εγκαταλείψει <Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ που το κάλεσμα σου ως τωρα το αγνοούσα. Σου ζητώ να με συγχωρέσεις και την Σωτηρία σου σε μένα τον ανάξιο να ΧΑΡΙΣΕΙΣ. Ας γίνει Κύριε το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζώη μου, Σου παραδίνομαι και απο σήμερα για σένα Εγω θέλω να Ζω. Είμαι δικός σου
Είναι μια προσευχή Αφιερώσεως που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.! 
Εύχομαι στον Χριστό σήμερα να ΔΟΘΕΙΣ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ  του και στις Ευλογίες  που ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ και εσύ να μπεις !!!

No comments:

Post a Comment