Popular Posts

Friday 14 December 2012

ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΤΕ

Φιλοι μου καλησπέρα σας είναι δυνατόν να υπάρχουν πιο Χαρμόσυνα νέα απο τα λόγια του Χριστού που βεβαιώνει τον αμαρτωλό που του εχει Δοθεί και Σωτήρα του τον εχει δεχτεί οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραιους 13:5), οτι ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡ...
ΤΙΕΣ ΤΟΥ (ψαλμος 103:12), και οτι Τιποτε ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Ρωμαίους 8:39);

Οχι δεν υπάρχουν καλύτερα νέα απο την βεβαίωση που εχει το ΠΙΣΤΟ παιδι του Κυριου οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ πότε ΔΕΝ θα τον ΑΦΗΣΕΙ αλλά μαζί του στο πλαί του Ολες τις ήμερες της ζωης του θα είναι και μια μέρα στον παράδεισο θα τον ΚΑΛΩΣΩΡΙΣΕΙ !!
...
Αλλα ΔΟΞΑ το ΘΕΟ υπάρχουν εξ ίσου καταπληκτικά νέα οτι ο Κύριος του Ελέους ο Ιησούς Χριστός ΔΕΝ έπαψε ποτε να επεμβαίνει δυναμικά και ΛΕΥΤΕΡΙΑ απο την ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ να σκορπά στους κατατρεγμένους, εξουθενωμένους που επι χρονια Ελπίζουν την Ευλογία του να δουν και για πάντα επιτέλους να αποκατασταθούν !

Φίλοι ειμαι πεπεισμένος στην καρδια μου οτι ο Κύριος λέγει σ' εμάς τους Έλληνες ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΤΕ. «ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΆΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ» Αυτη ειναι η δικη μου καρδιακη παραφραση του ΛΟΓΟΥ του απο το βιβιλο του Ισα0α 61:1 το τι θα κανει ο Κυριος οταν θα μας επισκεφθει ΔΥΝΑΜΙΚΑ και αμετρητες ΕΥΛΟΓΙΕΣ θα σκορπισει !(Λουκας 4:18)

Αυτο ομως που μου κανει εντύπωση ειναι οτι ενώ αν στον Χριστο Δοθουμε για ΠΑΝΤΑ θα ΣΩΘΟΥΜΕ, υπαρχουν πολλα αδέλφια που διστάζουν στον Χριστό να Δοθούν, προσωπικό Σωτήρα να τον Δεχτούν και στην ευλογία του να μπουν !!!

Φιλοι, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ -Το Εγώ μας την Εγωιστική Ανεξαρτησία μας-ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

«Κυριε Ιησού Χριστέ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΕΛΑ στη ΖΩΗ μου ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.Και μείνε μαζι μου ΟΛΕΣ τις Ήμερες της Ζωης μου» Ειναι μια προσευχή ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει και Αιώνια ζωη μαζι του θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που του ΔΟΘΕΙ και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΕΙ

No comments:

Post a Comment