Popular Posts

Thursday 6 December 2012

'Κύριε Ιησού Χριστέ η δύναμη σου ειναι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον αμαρτωλό και του Χαρίζει αιωνία Ζωή

Στην ανθρώπινη Ιστορία πάντα ο κόσμος υπέφερε απο ψυχικές και πνευματικές αρρώστιες απο φοβίες, κόμπλεξ, καταθλίψεις, καταστροφικές έξεις αλκοόλ, πορνο και κάθε είδους αιχμαλωσιες.

Και ο Χριστός στην αρχή της διακονίας του κήρυξε τα καταπληκτικά νέα για καθε καταπιεσμένο και Αιχμαλωτισμένο άνθρωπο απο ανίατες έξεις και αιχμαλωσίες και είπε "Το πνεύμα του Κυρίου ειναι επάνω μου. ΓΙ' ΑΥΤΌ και με έχρισε. Με έστειλε .... να γιατρεψω εκείνους που έχουν ΣΥΝΤΡΙΜΜΕΝΗ την καρδιά και σε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ να Κηρύξω την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ."
Φίλε/η μου όποια και να ειναι η ψυχική καταπίεση και τυραννική σου ΑΙΧΑΜΑΛΩΣΙΑ ο Ιησούς Χριστός σε προσκαλεί μ' ολη σου την καρδιά να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και απο Αυτον να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και θα σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και Αιώνια ζωη επίσης μαζι του θα σου ΔΩΣΕΙ!

Ολα τα πνεύματα υποτάσσονται εις Αυτόν και δεν υπάρχει δύναμης που μπορεί το ΔΥΝΑΜΙΚΟ του ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ να αντισταθεί. Στην διάρκεια της διακονίας του ελευθέρωσε καθε καταπιεσμένο, πνευματικά αιχμαλωτισμένο που πήγε σ' αυτόν και βοήθεια του Ζήτησε. Δεν άφησε ουτε ενα Αιχμάλωτο να τυραννιέται απο όλους εκείνους που πήγαν, αλλα ολους τους ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ. !!

Και σήμερα καλεί και σένα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ με ολη σου την καρδια απο Αυτον να εξαρτηθείς και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και απο την τυραννική σου Αιχμαλωσία θα σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του θα σου ΔΩΣΕΙ !!!

'Κύριε Ιησού Χριστέ η δύναμη σου ειναι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον αμαρτωλό και του Χαρίζει αιωνία Ζωή «Έρχομαι σ' εσένα και σου Ζητώ μεσα απο το μεγάλο σου ΕΛΕΟΣ να με ελευθερώσεις τον ταλαίπωρο/η αμαρτωλό και να μου χαρίσεις και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Με ολη μου την καρδία σ'ευχαριστω.»

1 comment:

  1. «Έρχομαι σ' εσένα και σου Ζητώ μεσα απο το μεγάλο σου ΕΛΕΟΣ να με ελευθερώσεις τον ταλαίπωρο/η αμαρτωλό και να μου χαρίσεις και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Με ολη μου την καρδία σ'ευχαριστω.» Amen!

    ReplyDelete