Popular Posts

Sunday 23 December 2012

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.


Γιατι ο  Άναρχος Θεός  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  που πάντοτε ΥΠΗΡΧΕ με τον πάτερα (Ιωαννης 1:2) ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ-και ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του-  και ΠΗΡΕ τη μορφή δούλου, δηλαδη ανθρωπου ..... και ταπεινώθηκε μέχρι θανατου και μαλιστα σταυρικού  (Φιλππησιους 2;6-8) για να πληρώσει  τα λύτρα της δίκης σου αμαρτίας  και να  σου ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ο ίδιος Αιώνια ΣΩΤΗΡΙΑ και οχι η Θρησκεία !

Ώστε αν στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ και ΟΧΙ στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και τον επι γης Πανταχού πάντα Παρών Θεο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ στην Αιώνια ζωη θα μπεις και για πάντα θα σωθείς !! 
Φιλε διάβασε ο ίδιος μονος σου με προσευχή τα ακόλουθα εδάφια για να εκτιμήσεις το ΔΩΡΟ της Αιωνίου Ζωής που ο Χριστος σου προσφέρει-Ιωάννης 1;12-13,36,3:36,5:24, 6:40,47,10:9,27, 11:25-26 

Φιλε μου αν ΑΓΑΠΑΣ τον ΧΡΙΣΤΟ στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα μπεις. 
Αλλα αν ΑΓΑΠΑΣ την θρησκεία μακριά του θα ΧΑΘΕΙΣ ! 
Φίλε αντι να τρέχεις αριστερά και δεξιά Βοήθεια για να λάβεις 
Στον Κύριο να αποτανθείς και ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα βρεις.
(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 7:38 10:9) 
Οσοι σε άλλους τρεχουνε ΘΑ ΑΠΟΚΑΝΟΥΝΕ θα ΑΠΕΛΠΙΣΤΟΥΝ 
μα οσοι τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ για παντα ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ
(Ιωάννης 3:36,5:24,6:40,47,10:9,27, 11:25-26) 

Φίλοι μου σχεδόν ολόκληρος ο ΘΡΗΣΚΟΣ λαος Ισραήλ με ολο το ΘΡΗΣΚΟ του Ιερατείο τον καταβρόχθισε ο  Αδης επειδή ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ την ΘΡΗΣΚΕΙΑ τους παρα τον επι γης πανταχού Παρών ΣΩΤΗΡΑ Θεο ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ! 

Και όποιος σήμερα την Θρησκεια του ΑΓΑΠΑ και τον Χριστο Υποτιμά στον Αδη θα πλαγιάσει και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ !!

Φίλε μου σου Εύχομαι με μετάνοια  στον Κύριο Ημών Ιησού ΧΡΙΣΤΟ να  ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου Σωτηρα και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρος και στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και εσυ να μπεις και ποτε να μην χαθείς. 

'Κυριε Ιησου ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΟΩ, ΕΛΕΗΣΕ με τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ, και Ας ΓΙΝΕΙ το ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ στη ΖΩΗ μου, Ας ερθει η ΒΑΣΙΛΕΙΑ σου στη ΖΩΗ μου. Ειμαι δικός  σου' ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αφιερωμένο στον Χριστό αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment