Popular Posts

Sunday 9 December 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.


Όπως η μήτρα θα συλλάβει και η γυναίκα θα γεννήσει όταν από τον άνδρα της ζητήσει να κάνει την Θέληση του, έτσι και ο καθένας μας  θα συλλάβει απο τον Χριστό ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και Αιώνια  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  αν του Ζητήσει να κάνει το ΔΙΚΟ του Θέλημα στη Ζωή του !
'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ειναι η προσευχή του αμαρτωλού/ης  που  στον Χριστό ομολογεί και του λέγει  οτι καρδιακά είναι έτοιμος/η και ΕΠΙΘΥΜΕΙ   να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ να ΣΥΛΛΑΒΕΙ την Ευλογία του, την Θέληση του και Παρουσία του στην Ζωή του/ης ! 

Όπως η Παρθένος Μαριάμ που άκουσε τα καλά νέα και είπε στον άγγελο «Ας Γινει σύμφωνα με τον λογο σου»(Λουκάς 1:38) ετσι και ο κάθε αμαρτωλός που επιθυμεί να συλλάβει ΚΟΙΝΩΝΙΑ και Αιώνια με τον Χριστό Ζωή πρέπει και αυτός/η να του πει 'Κύριε Ιησού Χριστέ Κανε  το Θέλημα σου στη ζωη μου.' 

Η  ειλικρινής στον Χριστό Προσευχή μας που του Ζητάμε να ΚΑΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ του στην Ζωή μας οριοθετεί και ξεκίνα  την πνευματική  *εγκυμοσύνη* της Σωτηρίας μας. 
  
Φίλε μου ο Χριστός  σταυρώθηκε και πάνω του φορτώθηκε τις αμαρτίες ΟΛΟΥ κόσμου ( Ιωάννης 1:29) ώστε όποιος τον Εμπιστευτεί και στ'  αλήθεια την Παρουσία του στην Ζωή του επιθυμεί ΔΕΝ διστάζει να του ζητήσει  να κάνει το ΔΙΚΟ του ΘΕΛΗΜΑ στη Ζωη. 
 Α
ς μην ξεχνάμε οτι ο Χριστός  που Ήρθε να ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ και να ΣΩΣΕΙ το απολωλό (Λουκάς 19:10) τον κάθε αμαρτωλό,  ΔΕΝ  ΣΩΖΕΙ όμως κανέναν παρα την θέληση του, αλλά ΜΟΝΟ εκείνον τον  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και του ζητήσει να ενεργήσει, να κάνει το ΘΕΛΗΜΑ του και στη δική του ζωη !! 

Φιλε μου σου εύχομαι σήμερα στον Χριστό να δοθείς 'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ' με όλη σου την καρδιά σου να του το πεις, και στην Ευλογία του και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !

No comments:

Post a Comment