Popular Posts

Monday 3 December 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

 O Βενετσιάνος έχει επίγνωση οτι χωρίς καμία προειδοποίηση μπορεί για ΠΑΝΤΑ να καταποντισθει και να ΧΑΘΕΙ, και γι'αυτό μπορεί εύκολα και με Θέρμη να λέγει ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,' και με την ιδια προσευχή θα έπρεπε να προσευχετο κάθε αμαρτωλός που αγάπα τον Θεό και ΔΕΝ εχει την βεβαιότητα του Αύριο, οτι σίγουρα Αύριο θα ΖΕΙ.

Φίλε μου σαν άνθρωπος ΔΕΝ εχεις την βεβαιότητα της Αυριανής μέρας γι'αυτό αφιερωσου σήμερα στον Χριστό και πες του «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» και εκεινος θα τιμήσει την επιθυμία σου και με την ευλογία του θα σε καλύψει και την Αναγέννηση θα σου χαρίσει σύμφωνα με την Ευχή σου θα σε ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και οταν για τελευταία φορά κλίσεις τα μάτια σου στην Βασιλεία του θα ζήσεις. Αμήν !

Μην ξεχνάς οτι σ'όλους τους αμαρτωλούς που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ (Ιωάννης 1:12-13), και που του ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδιά τους (Αποκαλυψης 3:20) και που σαν τους Αποστόλους ενώ ήσαν ακόμα αμαρτωλοί είπαν ΝΑΙ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ !!!

Και σε σενα αν σήμερα του Αφιερωθείς και με χαρά του Ζητήσεις και του πεις «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΕΙΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» την ευχή σου θα την εκπληρώσει και την Αιώνια ζωή μαζί του επίσης θα σου ΔΩΣΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment