Popular Posts

Wednesday 26 December 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

«Να το γεγονός μέσω του οποίου φανερώθηκε η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ σε μας: οτι το γιο του τον ΜΟΝΟΓΕΝΗ εχει στείλει ο ΘΕΟΣ στον κόσμο, ωστε να ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ σ΄ΑΥΤΟΝ. Η ΑΞΙΑ της Αγάπης βρίσκεται στο γεγονός οτι ΔΕΝ είμαστε εμείς που Αγαπήσαμε τον ΘΕΟ, αλλα οτι Αυτός αγάπησε εμάς και ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ το Γιο του ως ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ μεσο για τις αμαρτίες μας» (Α.ιωαννου 4:9-10) Ώστε όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ -Εμπιστεύεται τον Χριστό - ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωαννης 3:16)

Επειδή«Ο Θεός Αγάπησε τοσο πολυ τον κοσμο, ωστε πρόσφερε το γιο του τον ΜΟΝΟΓΕΝΗ, για να μην ΧΑΘΕΙ ο καθένας που ΠΙΣΤΕΥΕΙ -σ'Αυτον < τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ> αλλα να ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Διοτι το γιο του Δεν τον ΕΣΤΕΙΛΕ για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλα για ΝΑ ΣΩΘΕΙ ο κόσμος μέσω αυτού. Όποιος Πιστευει < στον Χριστό ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ> ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ, αλλ' όποιος ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ είναι ήδη καταδικασμένος» (Ιωάννης 3:16-18) 

Φίλοι μου η Πίστης που Σώζει δεν ειναι κληρονομική αλλα προσωπικήατομική καρδιακή και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ τον καθένα που του ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ γιατί βεβαιώνει η γραφή και λέγει ότι ο Χριστος στους δικούς του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -τον Ασπάστηκαν και τον Εμπιστεύτηκαν- σ' αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να Γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ. Και ΔΕΝ γεννήθηκαν αυτοί από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση, η ανδρική επιθυμία αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Ξανα.(Ιωάννης 1:12-13) 

«Κύριε Ιησού Χριστέ Σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, έλα στη Ζωη μου και ζήσε μαζί μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου» Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που στον Χριστό ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ και χωρίς επιφύλαξη του ΔΟΘΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment