Popular Posts

Wednesday 5 December 2012

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Φίλε μου ο Χριστός ειναι ο επι γης Θεός και σε καλεί Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή να μπεις.

Φίλε ο αψευδής λόγος του Θεου βεβαιώνει ολους μας οτι Αν κάποιος ανήκει στον Χριστό -ειναι πιστο του Παιδι- Ειναι ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. (Β.Κορινθιους 5:17)
...
Φίλε μου αν είσαι Πιστό Παιδί του Κυρίου αν του έχεις δοθεί και Σωτήρα σου τον έχεις δεχτεί ο Λογος του Κυρίου σε βεβαιώνει οτι ο Χριστός ειναι μαζι σου, στο πλευρο σου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΆ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Ματθαιος 28:20,Εβραιους 13:5) οτι εισαι ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (Β.Κορινθιους 5:17) και μεσα απο ολα θα σε βγαλει ΝΙΚΗΤΗ (Ρωμαίους 8:37)

Φιλε μου ο Χριστός ειναι η Πηγη της Ζωης, και το φως που φέγγει στο σκοτάδι (Ιωάννης 1:4) και κάθε τι που ειναι καλό ΠΗΓΑΖΕΙ απο τον Χριστο. Οποιος εχει τον Χριστο, δηλαδη ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ=ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ τη ΖΩΗ < την Αιωνια Ευλογημένη Ζωή μ' ΑΥΤΟΝ>  Οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ, τη Ζωη ΔΕΝ την ΕΧΕΙ. Σε βεβαιώνει ο λόγος του θεου επιστολή Α.Ιωάννου 5:11.

Φιλε μου όποιος εχει καρδιακή Σχεση με τον ΧΡΙΣΤΟ δεν εχει ΜΟΝΟ το ανεκτίμητο Δώρο της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, την απόλυτη σιγουριά οτι μετα θάνατο στον παράδεισο με τον Κύριο και Θεό του θα βρεθεί, αλλα ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑ εδώ κάτω στη Γη γιατι ο επι Γης πανταχού παρών Θεος Κυριος Ιησους ειναι στο Πλευρο του και θα τον στερεώσει, θα τον βοηθήσει, και θα ενεργήσει ωστε τα ΠΑΝΤΑ ακόμα και ολες οι αναποδιες και οι προσωπικές του ελλείψεις και αδυναμίες να ξεπερασθούν, και τελικά όλα οτι και να αντιμετωπίσει θα τα κάνει ο ΘΕΟΣ να ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ για το ΤΕΛΙΚΟ του ΚΑΛΟ ! (Ρωμαίους 8:28)

Φίλε μου αν στον Χριστο ΔΟΘΕΙΣ θα εχεις ΕΛΠΙΔΑ, Ελπίδα που ΔΕΝ θα στερευσει ποτε και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα ΜΠΕΙΣ, αλλα και κάτω εδω θα προχωράς ΝΙΚΗΤΗΣ !(Ρωμαίους 8;37)

Σου εύχομαι σήμερα να τον Δεχτείς «Κυριε Ιησου Χριστε σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδια μου, σου ΔΙΝΟΜΑΙ και σου Ζητω να ερθεις και να ΖΗΣΕΙΣ μαζι μου Ολες τις ημερες της ζωης μου» Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο.
Αν σήμερα του δοθείς θα ισχύει και για σένα η βεβαίωσης που εδωσε στον ληστή.«ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» Ώστε όποτε κι' αν κλήσεις τα μάτια σου μαζι του εκείνη την ήμερα και εσυ θα βρεθείς !

No comments:

Post a Comment