Popular Posts

Friday 7 December 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ

Όλοι μας μεγαλώσαμε με την πεποίθηση οτι Χωρίς στον Χριστό να δοθουμε και προσωπικό Σωτήρα και Κυριο μας να τον δεχτούμε αν μεταλαμβανουμε και κατι αλλα κάνουμε ίσως στην βασιλεία του να μπούμε.
Λίγοι απο μας ακούσαμε την απελευθερωτική αλήθεια οτι ο Χριστός μας καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ  απο Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ  και στην Αιώνια ζωη Θα μπούμε αν με την ΚΑΡΔΙΑ μας του ΔΟΘΟΥΜΕ (Ιωάννης 1:12-13,Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) ακριβώς όπως οι Απόστολοι «Εμεις τα αφήσαμε όλα και σε ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ» (Ματθαίος 19:27,Λουκάς 18:28,)

Η Σωτηρία  φίλοι μου προϋποθέτει την ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, «Oποιος θέλει να με ακολουθεί ΑΣ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του και ας με ακολουθεί.» (Μάρκος 8:34) Χωρίς Αυταπαρνηνη, Χωρίς στον Χριστο να δοθείς  οσο και αν μεταλαμβάνεις, οσο και αν εξομολογεισαι,  στην βασιλεία του ΔΕΝ θα μπεις !!!
Ακόμα και αν ήσουν Ελεύθερος και δυνατός, πάλι Χωρίς τον Χριστό ΔΕΝ θα μπορούσες να έμπαινες στην Βασιλεία του στον Ουρανό.

Φιλε Αν το ΘΕΟ ΖΗΤΑΣ, αλλά τον Χριστο Αψηφάς,
στον παράδεισο Δεν θα μπεις, αλλά για πάντα θα χαθεις
!

'Κύριε Ιησού Χριστέ αν και πάλι σήμερα το κάλεσμα σου αγνοήσω στον παράδεισο Δεν θα μπω αλλά θα χαθώ, εκτός και αν  μετανοησω'. Αυτή είναι η Αλήθεια οτι αν το κάλεσμα του Χρίστου (Ματθαίος 11:28,Αποκαλυψης 3:20) επιμένεις να το αγνοείς στον παράδεισο ΔΕΝ θα μπεις !
'Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου' ειναι η προσευχή που αν είναι ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, γιατι ο Θεος κοιτάζει την καρδιά σου και αν αυτό που λες το εννοείς και το Θέλημα του για σένα το επιθυμείς, απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις !

Σου ευχομαι χωρις δυσταγμο την καρδια σου στον Χριστο να την ΔΩΣΕΙΣ και για παντα θα σωθεις.( Ματαθαιος11:28, Ιωαννης 1:12-13, 3:16,36,10:9,10:27-28,14:6,14:23,15:5, Αποκαλυψη 3;20)

No comments:

Post a Comment