Popular Posts

Tuesday 11 December 2012

ΚΥΡΙΕ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ.

Αυτή και μόνο ειναι η ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ και οχι η φιλοσοφία του να λέμε οτι είμαστε Σχετικοί ΣΩΤΗΡΕΣ, οπως επιμένουν να τονίζουν μερικοί αλλα αντιθέτως να ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ προς όλους με ξάστερη φωνη 'Εγω ΔΕΝ μπορώ να κάνω για σένα ΤΙΠΟΤΕ, αλλα ΠΗΓΑΙΝΕ στον Χριστό, ΑΝΟΙΞΕ την καρδιά σου στον Χριστο,(Αποκαλυψης 3:20) ΑΣΠΑΣΟΥ τον Χριστο και ΘΑ σε Εκείνος θα σε ΣΏΣΕΙ.
Εξαλου η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ που υπάρχουν τόσο λιγοι ΣΩΣΜΕΝΟΙ στην Ελληνική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ειναι η αντιβιβλικη διδασκαλια οτι μέσω της μεσολαβήσεως των Αγίων και ΧΩΡΙΣ τον Χριστο μ’ ολη μας την καρδια να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ να τον Ασπαστουμε και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, (Ιωαννης1;12,3:16,5:24,6:40,47, 10:9,28,14:6,Αποκαλυψη 3:20) στην βασιλεια του θα ΜΠΟΥΜΕ !

Φιλοι μου ο ΘΕΟΣ προειδοποιεί μεσα απο τα λογια του προφήτη Ιερεμία λεγει σ’ εκείνους που για την Σωτηρία τους Ανθρώπους θα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ «Καταραμένος ο άνθρωπος που σε άνθρωπο ελπιζει,που απο μενα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ σε ανθρώπινη ΔΥΝΑΜΗ» (Ιερεμιας 17:5), κανενας Αποστολος η Αγιος, γνήσιο δηλαδη ΠΑΙΔΙ του Κυρίου ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ποτε δεν έστελνε τους αμαρτωλούς σε άλλους Άγιους οι Απόστολους ,αλλα στον ΣΩΤΗΡΑ τους τον Χριστο.
Φιλε μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και τωρα λεγει στους αμαρτωλούς που στην ευλογία του επιθυμούν να ΜΠΟΥΝ «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαιος 11:28). Μονο αν στον Χριστο ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ στην Αιωνια ΖΩΗ και εσυ ΘΑ ΜΠΕΙΣ και απο τα μάταια Εργα σου και την ΕΝΟΧΗ σου θα απελευθερωθείς!
Ο Χριστος σε βεβαιωσε και ειπε «Οποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, αυτον , Οχι, δε θα τον αποδιωξω»(Ιωαννης 6;37) Για να μπεις στην ευλογια του ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ να αποτανθεις και ΟΧΙ σε καποιον αλλο η αλλη. Και σήμερα σου Ξαναλέει «Nα στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ, αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πορτα ,θα μπω μεσα και ΘΑ Δειπνήσουμε-γιορτάσουμε μαζί»(Αποκαλυψη 3;20)
Φιλε μην αφήσεις να παει χαμένη η προσφορά Σωτηρίας που ο Χριστός σημερα σου προσφέρει αλλα απάντησε το κάλεσμα του και πες του: "ΚΎΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΟΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑ,ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΟΥ ΖΗΤΩ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΚΎΡΙΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ"
EINAI η προσευχή που αν εκφράζει την καδια σου ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.ΑΜΗΝ!! 

No comments:

Post a Comment