Popular Posts

Tuesday 18 December 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ


'Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησε με τον κούφο  αμαρτωλό που την φωνή του Αγίου σου Πνεύματος σου δεν αναγνωρίζω και ΑΡΝΟΥΜΕ ν' ανοίξω την καρδιά μου και ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ. Αφαίρεσε μου τους Φόβους μου και τους δισταγμούς ώστε ολόκαρδα σε σένα να ΠΑΡΑΔΟΘΩ και στην Ευλογία σου να Μπω".  

Είναι η προσευχή που ο Χριστός  θα την τιμήσει και σ' όλη την Αλήθεια θα σ΄οδηγήσει,και  Χάρη θα σου Δώσει για ν' ανοίξεις την καρδιά σου να του ΔΟΘΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσυ να ΜΠΕΙΣ !

 ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΙ. 
Φιλοι μου μόνο όσοι αμαρτωλοί ΔΟΘΟΥΝ στον Χριστό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΚΑΡΔΙΑΚΑ  απο τον Χριστό θα Σωθούν.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13, 3:16, 36, 5:24,Αποκάλυψη 3:20)
 ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ 'ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΣ
 ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ  ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

 Φίλε μου Χωρίς μουσική, Χωρίς δύναμη και Χωρίς τον ΧΡΙΣΤΟ στην Ζωή σου είσαι Χωρίς ΕΛΠΙΔΑ, άλλα με τον ΧΡΙΣΤΟ στη Ζωη σου θα γεμίσεις με ΕΛΠΙΔΑ, με Αιώνια Ζωη και με μελωδία χαράς στην καρδιά σου !!!
Άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό και με Ελπίδα, δύναμη θα σε γεμίσει και με την ΣΙΓΟΥΡΙΑ για την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ούτε θα Σ'  ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

No comments:

Post a Comment