Popular Posts

Saturday 1 December 2012

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ

Θα επιθυμούσα η συμπεριφορά μου να ήταν πολύ ποιο γλυκιά για την γυναίκα μου την Ινα για τα παιδιά και την οικογένεια μου. Να ήμουν λιγότερο βιαστικός και περισσότερο υπομονετικός, σπλαχνικός, στοργικός και με πολύ περισσότερη ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ προς ΟΛΟΥΣ αδιακρίτως. 
Και με την Ευλογια του Κυρίου αργά αλλά σίγουρα μεταμορφώνομαι, απαλλάσσομαι απο τις παλιές βαθιά ριζωμένες α
ντιδράσεις και ντύνομαι-προσπαθώ να ντυθώ- με την Χάρη και ευλογία του Κυρίου την Νέα την ενάρετη συμπεριφορά που ο Χριστός μου ζητά να ασπαστώ και μόνο μ' αυτήν πια να Ζω!

Φίλοι μου το Ευαγγέλιο βεβαιώνει κάθε αμαρτωλό που ΑΝΟΙΞΕ την καρδιά του στον Χριστό και Σωτήρα του τον δέχτηκε οτι είναι ενα ΝΕΟ ΚΤΙΣΜΑ, ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Δημιούργημα οτι τα παλιά πέρασαν, και ΟΛΑ έχουν γίνει καινούργια χάρη στον Θεό που μας συμφιλίωσε με τον Εαυτό του μέσω του Χριστού!(Β.Κορίνθιους 5:17-18) οτι του εχει βάλει μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ καρδία και ενα ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ (Εζεκιήλ 36:26) και γι'αυτό μπορεί να ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ τον παλιό εαυτό που φθείρεται κάτω απο τις απατηλές επιθυμίες και με την ενέργεια του Αγιου Πνευματος να ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ στον τρόπο της σκέψης του, και να ΝΤΥΘΕΙ τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ άνθρωπο που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού !!!(Εφεσιους 4:22-24)

Φίλοι μου το Ευαγγέλιο βεβαιώνει τα Πιστα Παιδια του Κυριου που του ΑΝΟΙΚΟΥΝ και που ΔΕΝ ζουν υποταγμένοι στις επιθυμίες της Σάρκας αλλα σύμφωνα με την ΟΔΗΓΙΑ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ οτι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ !!!(Ρωμαιους 8:1) και οτι το Άγιο Πνεύμα ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ τους.... και το ιδιο ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ στον Θεό για χάρη τους με ανέκφραστους στεναγμούς !!!(Ρωμαιους 8:26-27) και οτι ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ για το τελικό ΚΑΛΟ σ' εκείνους που ΑΓΑΠΟΥΝΕ τον Θεο, που ο Θεος τους κάλεσε σύμφωνα με την πρόθεση του.(Ρωμαιους 8:28) και που απάντησαν το κάλεσμα του.(Ματθαιος 11:28, Αποκαλυψη 3:20)

Φίλοι μου η Ζωή εχει τις δυσκολίες της και τα αναπάντεχα της και ο αντίδικος ο Διάβολος μας ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ και σαν βρυχομενο λιοντάρι περιφέρεται ζητώντας να βρει ποιον θα καταφέρει να καταβροχθίσει (Α.Πετρου 5:8) αλλά ο Λόγος του Θεου μας βεβαιώνει οτι Αυτός (δηλαδή ο Χριστός και το ΑΓΙΟ του Πνευμα) που ZEI μέσα μας <αν εισαι ΠΙΣΤΟ του Παιδι> Ειναι MEΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απο αυτόν που βρίσκεται στον κόσμο! (Α.Ιωάννου 4:4)

Φίλοι μου ΔΕΝ Συγκρίνεται η ζωη με τον Χριστο με την ζωη του ανθρώπου που πότε του ΔΕΝ τόλμησε τον Χριστό να εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ Πιστός ασχέτως με τις Φουρτούνες της Ζωής ξέρει εμπειρικά και το Άγιο Πνεύμα μέσα του τον ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ οτι μέσα απο Ολα ο Χριστός θα τον βγάλει νικητή και ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ απο την ΑΓΑΠΗ του Θεού!(Ρωμαίους 8:38-39)

Φίλοι μου ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να Συγκριθεί με το ΥΠΕΡΟΧΟ της Γνώσεως οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι στο πλευρό σου, οτι ΔΕΝ θα σ'αφήσει ΠΟΤΕ ουτε θα σ'εγκαταλείψει! (Εβραιους 13:5) και οτι όλα που τυχον σου συμβουν στην Ζωή εκείνος θα τα κανει να συντελέσουν να συμβάλλουν για το τελικό σου καλό!! «Και είμαστε βέβαιοι οτι οτι και να μας τύχει στην Ζωή, είτε καλό είτε κακό, ο Θεος κάνει τα πάντα να συντελούν για το τελικό καλό μας !!!»(Ρωμαίους 8:28)

Φίλε σου εύχομαι να επιθυμήσεις στην Ευλογία του Θεού να μπεις και Χωρείς δισταγμό και εσυ τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμήν !

No comments:

Post a Comment