Popular Posts

Monday 31 October 2016

ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ??

Φίλε  ποτέ μου στον Παραδεισο δεν θα μπω, αν τον ΧΡΙΣΤΟ υποτιμώ, αν σε άλλους τρέχω βοήθεια να ζήτω και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του <<Να τώρα στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπω, αν ανοίξεις την πόρτα, θα μπω μεςα εγώ και θα δειπνησουμε μαζί >>(Αποκαλυψη3:20) υποτιμώ.
Φίλε  οταν δεν μπορείς τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς μην περιμένεις στον Παραδεισο να μπεις, γιατί μονο το αίμα του ΧΡΙΣΤΟΥ μας καθαρίζει απο κάθε αμαρτία (Α.Ιωαννου 1:7) και στις αμαρτίες του μένει και κρίση περιμένει καθε αμαρτωλό που δεν καταδέχτηκε  τον ΧΡΙΣΤΟ  ΣΩΤΗΡΙΑ του να τον δεχτεί.
<<Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία αξία θα υποστεί εκείνος που περιφρόνησε τον Γιο του ΘΕΟΥ >>(Εβραίους 10:29) που δεν καταδέχτηκε απο αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ.
Οταν πεινάς και δειψαεις  και δεν θέλεις στον ΧΡΙΣΤΟ να πας τον εαυτό σου ζημειωνεις και αδικείς.
Σου ευχομαι με ολη μου την καρδιά σημερα τον ΧΡΙΣΤΟ να τον εμπιστευτείς να του ανοίξεις την καρδιά σου ΣΩΤΗΡΑ σου να το δεχτείς, στην Ευλογία του και εσύ να μπεις, και μετα θανατο στην παρουσία του μαζί με κάθε γνηςιο πιςτο του παιδί και εςυ να βρεθείς. Αμην !!
Ω, ποσο μεγάλη θα ειναι η χαρά σου στον Παραδεισο χάρη του ΧΡΙΣΤΟΥ να μπεις !!!!

No comments:

Post a Comment