Popular Posts

Tuesday 11 October 2016

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ !

Φίλε μου αν ποτέ θέλεις στον Παράδεισο να μπεις μάθε οτι όλα ΟΛΑ θα ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ στον ΧΡΙΣΤΟ και ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ όλα απο Αυτόν !!!
Δεν μπορεί να προέλθει η ΣΩΤΗΡΙΑ απο κανέναν άλλο εκτός του ΧΡΙΣΤΟΥ, ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω απο τον ουρανό δοσμένο σε μας τους ανθρώπους με το οποίο μπορούμε να σωθούμε !!(πράξεις 4:12) ειναι η μαρτυρία του Αποστόλου Πέτρου για μας, ωςτε στον Χριστο χωρίς δισταγμό να του δώθουμε και στην Ευλογία του Πατρος να μπούμε ! !
Η συγχώρεσης όλων των αμαρτιών μας, το Βαπτισμα του Αγίου Πνεύματος, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και κάθε πνευματικό ΧΑΡΙΣΜΑ και κάθε ΕΥΛΟΓΙΑ απο Αυτόν και μονο ρέουν.
Ο λόγος του για σένα που επιθυμείς στην Ευλογίες του, στον Παράδεισο να μπεις ειναι στον ίδιο να τρέξεις , να προσφύγεις και να σωθείς << Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπω. Αν ανοίξεις την πόρτα θα μπω μεςα εγώ και θα δειπνίσουμε μαζί.>>(Αποκάλυψη 3:20)
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αδελφέ μου υπόσχεται αιώνια προσωπική και ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό όπως εγώ, που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί. ΑΜην!!

No comments:

Post a Comment