Popular Posts

Wednesday 5 October 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ?

Όχι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία, και τώρα είναι η ώρα και εςυ τον Χριστο προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου σου να τον δεχτείς, να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, και στον Παράδεισο μετά θανατο να μπεις!
Από το 1988 έχω αναγεννηθεί και από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ βαπτιστεί. Αυτό αδελφέ μου ειναι η μεγαλύτερη ευλογία, όλες οι αμαρτίες σου να έχουν συγχωρεθεί και να το γνωρίζεις, το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ μεςα σου να ΚΑΤΟΙΚΕΙ, να σε ελέγχει, φωτίζει και να σε καθοδηγεί, και να ξέρεις οτι οταν τα μάτια σου για τελευταία φορά θα τα κλείσεις στην Παράδεισο με τον Ουράνιο σου Πατέρα και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΧΡΙΣΤΟ σου θα βρεθείς. Αμην!
«ΕΓΩ είμαι η ΟΔΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα περνώντας απο μένα.(Ιωάννης 14:6) ειναι ο αξιόπιστος λόγος του Χριστού, καθώς και τα εδάφια που ακολουθούν !!
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
Φίλε πάψε πια να διστάζεις, και τα λόγια του Χριστού να τα υποτιμάς, και άνοιξε του διάπλατα την καρδια σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός θα μπεις όταν και εσύ με μετάνοια και πίστη ΣΩΤΗΡΑ σου θα τον δεχτείς. Αμην!!
« ΝΑ, στέκομαι τώρα στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) Αν το κάλεσμα του το απαντήσεις, μαζι του θα *δειπνίσεις* δηλαδή την ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που χαρίζει και εσυ θα την αποκτήσεις, και την Αιωνια ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ μαζι του ΖΩΗ=ΚΟΙΝΩΝΊΑ θα δεχτεις, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ !!!! Αμην!

No comments:

Post a Comment