Popular Posts

Friday 21 October 2016

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ:

ΠΑΨΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ

Ο Χριστός μπορεί απο κάθε αρρώστια να σε θεραπεύσει και απο την αμαρτία σου τέλεια να σε πλύνει !! Η ατομική καρδιακή ΠΙΣΤΗΣ στον Χριστό ειναι αυτή που δικαιώνει τον αμαρτωλό που πιστέψει σ' Αυτόν ! Αφού ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ με βάση την ΠΙΣΤΗ <εννοείται την ατομική και Οχι την εθνική την συλλογική> έχουμε ΕΙΡΗΝΗ με τον Θεό, μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.(Ρωμαίους 5:1-2) 
Δεν μπορείς να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ να σφραγιστείς με το Αγιο Πνευμα του Θεου μέσω της μεσολάβησης, η πρεσβείας, η μεσιτείας κανενός άλλου εκτός απο τον ίδιο τον Χριστό,(Α.Τιμόθεου 2:5) και τότε μόνο θα "ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ με τον ΘΕΟ" δηλαδή τοτε θα έχεις την απόλυτη βεβαιότητα οτι οταν κλίσεις τα μάτια σου με τον ΘΕΟ και Χριστό στον Παράδεισο θα βρεθείς !!
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ:
Α) Έρχεται στον Ιησού ένας λεπρός, και πεσμένος στα γόνατα τον παρακαλούσε λέγοντας: «Εάν θέλεις, έχεις τη δύναμη να με καθαρίσεις από τη λέπρα». Ο Ιησούς τον σπλαχνίστηκε, άπλωσε το χέρι του, τον άγγιξε και του είπε: «Θέλω να καθαριστείς από τη λέπρα». Μόλις τα είπε αυτά, αμέσως έφυγε απ' αυτόν η λέπρα και καθαρίστηκε. (Μάρκος 1;40-42) Για την ΠΙΣΤΗ του ανταμείφθηκε !!!
Β) Μια γυναίκα, που υπέφερε από αιμορραγία δώδεκα χρόνια, τον πλησίασε τότε από πίσω και άγγιξε την άκρη από το ρούχο του. Γιατί έλεγε από μέσα της: «Και μόνο ν' αγγίξω το ρούχο του, θα σωθώ». Ο Ιησούς γύρισε, την είδε και της είπε: «Θάρρος, κόρη μου, η πίστη σου σε έσωσε». Κι από την ώρα εκείνη θεραπεύτηκε η γυναίκα.(Ματθαίος 9;20-22) για την Πίστη της στον Χριστό ανταμείφθηκε ! !  ! 

Γ) Έρχονται τότε μερικοί προς αυτόν, φέρνοντας έναν παράλυτο, που τον βάσταζαν τέσσερα άτομα.Κι επειδή δεν μπορούσαν να τον φέρουν κοντά στον Ιησού εξαιτίας του πλήθους, έβγαλαν τη στέγη πάνω από 'κει που ήταν ο Ιησούς, έκαναν ένα άνοιγμα και κατέβασαν το κρεβάτι, πάνω στο οποίο ήταν ξαπλωμένος ο παράλυτοςΌταν είδε ο Ιησούς την πίστη τους, είπε στον παράλυτο: «Παιδί μου, σου συγχωρούνται οι αμαρτίες». Κάθονταν όμως εκεί μερικοί γραμματείς και συλλογίζονταν μέσα τους:«Μα πώς μιλάει αυτός έτσι, προσβάλλοντας το Θεό; Ποιος μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες; Μόνον ένας, ο Θεός». Αμέσως κατάλαβε ο Ιησούς ότι αυτά σκέφτονται και τους λέει: «Γιατί κάνετε αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σας; Τι είναι ευκολότερο να πω στον παράλυτο: "σου συγχωρούνται οι αμαρτίες" ή να του πω, "σήκω, πάρε το κρεβάτι σου και περπάτα"; Για να μάθετε λοιπόν ότι ο Υιός του Ανθρώπου έχει την εξουσία να συγχωρεί πάνω στη γη αμαρτίες» -λέει στον παράλυτο: «Σ' εσένα το λέω, σήκω, πάρε το κρεβάτι σου και πήγαινε στο σπίτι σου». Εκείνος σηκώθηκε αμέσως, πήρε το κρεβάτι του και μπροστά σ' όλους βγήκε έξω, έτσι που όλοι θαύμαζαν και δόξαζαν το Θεο! (Μάρκος 2:3-12) Χάρη στη ΠΙΣΤΗ των τεσσάρων φίλων του στον Χριστό τον Παράλυτο ο Χριστός ΟΧΙ μονο τον γιατρευσε αλλα και του ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ολες τις αμαρτίες, ΔΗΛΑΔΗ σε αυτή την περίπτωση  η ΠΙΣΤΗΣ των τεσσάρων φίλων στον Χριστο ηταν αυτή που τον παρακίνησε να του χαρίσει το καινούργιο του παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!! την νέα ζωη με όλες τις αμαρτίες του ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΕΣ !!! 
Και χάρη στην προσωπική καρδιακή Πίστη καθενός απο εμας προς τον Χριστό, λαμβάνουμε και εμείς ΔΙΚΑΙΩΣΗ απο τον ΘΕΟ (Ρωμαιους 3:23-25) όπως ακριβώς ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΝ όλοι οι αμαρτωλοί που με ΠΙΣΤΗ ΗΡΘΑΝ στον Χριστό !!! 
Όταν και εσύ Χριστιανέ της ταυτότητας πας με ΠΙΣΤΗ όπως ο λεπρός, όπως η αιμορραγούσα, όπως η Μαρια η Μαγδαληνή, όπως ο κλέφτης στον σταυρό στον Χριστό και με ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ του ΖΗΤΗΣΕΙΣ, απο όλες σου τις αμαρτίες και εσυ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ θα λάβεις, και δεν είναι καθόλου μα καθόλου απίθανο απο κάποια αρρώστια που επί χρόνια  βασανίζεσαι  για πάντα χάρη του να ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ, Αμήν!! 

No comments:

Post a Comment