Popular Posts

Saturday 1 October 2016

ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !

Όπως το λάδι δεν πάει μόνο του αλλά θέλει το ξύδι, έτσι κι η ΣΩΤΗΡΙΑ μόνη της δεν ωφελεί εκτός και αν ανοίξεις την καρδιά σου και τον Χριστο σωτήρα σου τον δεχτείς !(Ιωαννης 1:13) Η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν μπορεί να αποκτηθεί μα δικά μας έργα <<Όλα εξαρτώνται, λοιπόν, από το έλεος του Θεού, κι όχι από την ανθρώπινη θέληση και προσπάθεια.>> (Ρωμαιους 9;16)  είναι το δώρο του Θεού στον αμαρτωλό που με πίστη απο τον Χριστο εξαρτηθεί (Εφεσιους 2:8-9), και το Αγιο πνεύμα καλεί κάθε αμαρτωλό τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτεί και με ιμάτια ΣΩΤΗΡΙΑΣ και αυτός να ντυθεί !!(Ησαιας 61:10, Ιωάννης 1:12-13) Ο Ιησούς Χριστός λέει "Εγώ είμαι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ" "και το Αγιο Πνευμα λέει :<< Όποιος διψάει ας έρθει -στον Χριστο- και οποίος θελει ας πάρει το *νερό* της Ζωής ΔΩΡΕΑ !! (Ιωάννης 4:14,7:37,Αποκάλυψη 22:17 )
Φίλε μου δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος απο την στιγμή που τον Χριστο σωτήρα σου δεχτείς, αυτό ειναι γεγονός οτι από την στιγμή που τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς απο όλες σου τις αμαρτίες θα συγχωρεθείς, και απο τ' Αγιο Πνευμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, θα λάβεις ένα καινούργιο παρόν με το Αγιο Πνευμα του Θεού να κατοικει μέσα σου (Ιωαννης 1;12-13,4:14,14:23) και ποτε δεν θα σ αφήσει ουτε θα σε εγκαταλείψει !! (Εβραίους 13;5) Αδελφέ κατάλαβε το, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο τον ΘΕΟ και Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ προς τον αμαρτωλό που τον ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!! <<Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και οι δικοί του δεν τον δέχθηκαν. Όσοι, όμως, τον δέχθηκαν, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ του ΘΕΟΥ σ' αυτούς που πιστεύουν στο όνομά του· οι οποίοι, όχι από αίματα ούτε από θέλημα σάρκας ούτε από θέλημα άνδρα, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν. (Ιωάννης 1:12-13) Αμήν και εσυ σήμερα την καρδια σου να ανοίξεις στον Χριστο και να λάβεις και εσυ την ΣΩΤΗΡΙΑ που σου προσφέρει (Αποκάλυψη 3;20) και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Χριστού να μπεις, και απο το Αγιο του Πνευμα και εσυ να ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ. Αμην !

No comments:

Post a Comment