Popular Posts

Thursday 29 September 2016

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Ποτέ σου δεν θα μπορέσεις στον Παράδεισο να μπεις χωρις τον Χριστο Σωτήρα σου να τον  δεχτείς, γιατί ο Χριστος είναι η Πόρτα των Πιστών «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων..Αν κανεις προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9)  και άλλη πόρτα δεν υπάρχει.
 Ο Χριστός φίλε μου<< ηρθε να ψάξει να βρει και να σώσει τον χαμένο>>(Λουκας 19:10,Ματθ 18:11) αλλα αν ο χαμένος αρνείται απο τον Χριστο να εξαρτηθεί και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί, απο την χάρη του λόγο της άρνησης του θα αποκλειστεί και μακριά του θα χαθεί ! ! 
Ο Χριστος δεν θα παραβιάσει την ελευθέρα εκλογή κανενός. Οποιος εν ζωη περιφρόνησε τον Χριστο και το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:18,Αποκαλυψη 3:20) να τον εμπιστευτεί και απο αυτον να εξαρτηθεί λόγο της άρνησης της καρδιάς του μετα θανατο θα αποκλειστεί !!
 
Θυμήσου τις πέντε ανόητες παρθένες, αν και έλπιζαν με τον Χριστο στην γαμήλια τελετή να βρεθούν και ομως αποκλειστηκαν διότι εν ζωη δεν νοιαστηκαν να καλλιεργήσουν προσωπική καρδιακή σχέση, σωτήρα τους να τον δεχτουν  και  με το *λάδι* του, απο το Αγιο Πνευμα του να Αναγεννηθούν .

Φίλε μου, Θαύμα ασύλληπτο  είναι οτι ο Χριστος συγχωρεί αμαρτίες και ΧΑΡΙΖΕΙ Αιώνια μαζι του Ζωη σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό οπως εγω που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και απο Αυτόν εξαρτηθεί, αλλα οποίος
 χάρη στην καλή συμπεριφορά του, η  απο άλλη πόρτα ελπίζει οτι θα μπει,  ασυγχώρητος  μακριά του μετά θανατο θα βρεθεί.
Άνοιξε λοιπόν τώρα  την καρδια σου με μετάνοια και ευγνωμοσύνη  στον Χριστο που την Πόρτα σου κτυπά « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και απο το Αγιο Πνευμα του θα γεννηθεις ξανά και ποτε δεν θα χαθεις. Αμην!!!

No comments:

Post a Comment