Popular Posts

Thursday 29 September 2016

O ΣΜΠΑΡΙΛΑΣ Ο ΚΑΠΙΛΑΣ Ο ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ?

¨Δεν πιστεύω σε θαύματα¨ ένας λέει. Φίλε μου που λες ¨Δεν πιστεύω σε θαύματα ¨ η ΣΩΤΗΡΙΑ όμως του αμαρτωλού ειναι το κατεξοχήν μεγαλύτερο θαύμα, αμαρτωλός στον Παράδεισο να μπει !!!! 

Επέτρεψε μου να σου παροτρύνω για λίγα λεπτά να μπεις στην θέση του ΧΡΙΣΤΟΥ που θα κρίνει ζώντες και νεκρούς. 
Έχεις μπροστά σου Τρις ανθρώπους τον Καπιλα, τον Σμπαρίλα και τον Μετανιωμένο. 
Ο Καπιλας ειναι αυτός που πάντοτε πετύχαινε στη ζωή, είχε το σέβας της κοινωνίας, ποτέ του δεν ξένο κοιμήθηκε, δεν αδίκησε,,ούτε καταχράστηκε κανένα, το σπιτικό του ήταν πάντοτε γεμάτο αγαθά, ήταν ευχαριστημένος απο την ζωή του και δεν χρειάστηκε κανέναν ούτε τον Θεο. 
Ο Σμπαρίλας έζησε μια ζωή, φτωχός και δυστυχής, δυστύχησε αυτός και η οικογένεια του, τα πάντα του πήγαιναν στραβά και ήταν αξιολύπητος.Ολα του έφταιγαν και χάρη σε ευεργεσίες άλλων έζησε την ζωή του. 
Και ο τρίτος ειναι ο Μετανοιωμένος, αυτός που έν ζωή ασχέτως σε ποια απο τις δυο ομάδες κατά καιρό ζούσε, είχε μετανοήσει που έν ζωή στα νιάτα του τον στην αμαρτία ζούσε και μετανόησε και εμπιστεύτηκε με ολη του την καρδιά τον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ. 
ΤΩΡΑ αν εσύ έστω για μια φορά στη ζωή σου είχες την εξουσία της κρίσης ποιον στον Παράδεισο απο τους Τρις θα δεχόσουν? 
Τον ευδιάθετο, οικονομικά και κοινωνικά επιτυχή Καπιλα που δεν ζήτησε ποτέ καρδιακά απο τον Θεο/Χριστο να βρει, 
Τον Σμπαρίλα που στην μιζέρια έζησε ολη του τη ζωή έριμος και δυστυχής η τον Μετανιωμένο που οταν κατάλαβε την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ και του ΧΡΙΣΤΟΥ δεν δισταξε να του ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί ??? 
Φίλε μου που επιθυμώ και εσύ στον Παράδεισο να μπεις, κανείς αμετανόητος στον Παράδεισο δεν θα μπει ασχέτως τι έκανε, πόσες αγαθοεργίες έκανε η δεν έκανε, ασχέτως αν ήταν στυλοβάτης της οικογένειας του και Ευεργέτης πολλών, η ο φτωχότερος και ο ποιο δυστυχισμένος στην ζωή αλλά μόνο ο αμαρτωλός που έν ζωή μετανόησε και άνοιξε με ΠΙΣΤΗ την καρδιά του στον Χριστό και προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ τον δέχτηκε!!! 
Σου εύχομαι με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ευγνωμοσύνη στον ΧΡΙΣΤΟ να επιστρέψεις ΣΩΤΗΡΑ σου να το δεχτείς και τη βεβαίωση της στον Παράδεισο ζωή σου και εσύ απο σήμερα να δεχτείς.Αμην!

No comments:

Post a Comment