Popular Posts

Monday 5 September 2016

" ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ "Ιησους Χριστός (Αποκάλυψη 21:5)

Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν, ούτε αυτός που θα γίνω, αλλά δόξα στον Κύριο απέχω μίλια απο αυτόν που ήμουν, γιατί ο Χριστός οχι μόνο ΣΩΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΕΣ αυτούς που με μετάνοια και πίστη επιστρέφουν σ' Αυτόν αλλά και απελευθερώνει και τους βελτιώνει και τους δίνει ενα καινούργιο παρόν που απέχει μίλια από τον παλιό εαυτό !!!! 

Πριν είκοσι εννιά χρόνια άνοιξα την καρδιά μου στον Χριστό και σήμερα χωρίς κανένα δισταγμό  μπορώ να πω '"ΔΕΝ ΕΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ" και η δόξα όλη ανήκει στον ΧΡΙΣΤΟ που με απελευθέρωσε και με απελευθερώνει από τον παλιό εαυτό !! 
" Ι am not the man I used to be, not yet the man I will be, but I am far far far from the man i used to be" Glory to Christ my Lord and Saviour!!!! 
Φίλιε μου ο Χριστός οχι μονό θα σου χαρίσει το ανεκτίμητο δίωρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ όταν με μετάνοια και πίστη επιστρέψεις σ' Αυτόν και απο Αυτόν εξαρτηθείς, αλλά και θα σε απελευθερώσει απο τον παλιό και τα χούγια του εαυτό αν το ζητήσεις μ' όλη σου την καρδία, και θα σου δώσει το καινούργιο σου παρόν, με τον Αγιο Πνεύμα του μέσα σου να σε φωτίζει, ελέγχει και καθοδηγεί !! 
Τώρα μέσα από την Αποκάλυψη σου λέγει << Τώρα όλα τα κάνω καινούργια>> και ενα καινούργιο ευλογημένο και δυναμικό παρόν και σένα θα σου δώσει όταν ανοίξεις με πίστη την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς. Αμήν.

No comments:

Post a Comment