Popular Posts

Thursday 22 September 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΧΤΕΙ

 Το ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι παρόλο που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε στους δικούς του, μονο σ εκείνους που τον *δεχτηκαν* που με ΠΙΣΤΗ ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΑΝ απο αυτόν, τους έδωσε το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ !! (Ιωάννης 1:12-13)
Φιλε παρολο που  επίπεδη γνώση ειναι καλή, δεν μπορεις μ' αυτη να διακρίνεις τα πνευματικά. Μονο η πνευματική γνώση ειναι η ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ , μονο  η γνώσης που ο Χριςτος χαρίζει σε εκείνους που δεν διστάζουν απο ΑΥΤΟΝ να ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ, να του ανοίξουν την καρδιά τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν ειναι πνευματικη.
Αν διαβάσεις το τρίτο κεφάλαιο του Ευαγγελίου του Ιωάννη την συνομιλία του ΧΡΙΣΤΟΥ με το Νικόδημο,θα διαπιστώσεις οτι παρόλο που ο Νικόδημος ήταν ένας ευσεβής διδάσκαλος του νόμου ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ είχε μεσάνυχτα, ΔΕΝ μπορούσε να καταλάβει τι ειναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Και εσύ ακριβώς όπως τον ευσεβή Νικόδημο (Αν μέχρι σήμερα δεν έχεις ανοίξει την καρδιά σου και τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτεί) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι ειναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ που όμως χωρίς αυτήν στον Παράδεισο δεν μπορείς να μπεις .(Ιωαννης 3:3,5) 
Πολύτιμη ψυχή, ο ΧΡΙΣΤΟΣ που τον σέβεσαι είπε οτι αν δεν ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΔΕΝ θα ΔΕΙΣ ούτε θα ΜΠΕΙΣ στην Βασιλεια του ! (Ιωάννης 1:3,5)
Με ολη μου την καρδιά σου εύχομαι το *κέρασμα* δηλαδή την ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ << Να τώρα στέκομαι μπροςτα στην Πόρτα της καρδιάς σου και κτυπω.Αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ θα μπω μεςα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί >>(Αποκάλυψη 3:20) του Κυριου μας να την δεχτείς γιατί τότε θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και μετα θανατο στην ΕΝΔΟΞΟ παρουσία του Πατρος και του Χριςτου και εςυ θα βρεθείς.Αμην !!!

No comments:

Post a Comment