Popular Posts

Thursday 15 September 2016

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ

Όταν δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13) απο την βασιλεία του και μαζι του στον παράδεισο Ζώη θα αποκλειστείς. «Εγω είμαι το Ψωμί της Ζωης. Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ , ποτε δεν θα πεινάσει, και οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ , δεν θα διψασει ποτε»(ιωαννης 6:35)

«Εγώ ειμαι η Ανάστασης και η Ζωη. Οποιος πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ, κι αν πεθάνει θα ζησει. Κι οποιος ζει και πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ , αυτος οχι , δεν θα πεθάνει Ποτε»(Ιωαννης11:25)

Όταν κάποιος λέει δεν μπορώ τον Χριστό σωτήρα μου να τον δεχτώ, είναι σαν να λέει δεν επιθυμώ στον παράδεισο να μπω, γιατί ο Χριστός ειναι ο καλός Ποιμένας και η Πόρτα των προβάτων, των γνήσιων πιστών και κανείς δεν μπορεί απο άλλη Πόρτα να μπει <Εγω είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων..Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωάννης 10:9)
Αν σ΄ αρέσει η Κοινωνία μαζί του και στον Παράδεισο θέλεις να μπεις απάντησε το κάλεσμα του 
<<Να τώρα στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπω. Αν ακούσεις την φωνή μου και ανοίξεις την πόρτα θα μπω μέσα εγώ και θα δειπνήσουμε μαζί!! >>(Αποκάλυψη 3:20)  και στην Βασιλεία του θα μπεις, και ποτε δεν θα χαθείς αλλα  ευλογημένη μαζί του αιώνια  κοινωνία απο τώρα  θα δεχτείς !!!

No comments:

Post a Comment