Popular Posts

Tuesday 4 October 2016

OTΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΒΑΣΣΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ !!!

Δεν ειναι η ποιότητα του χρόνου που μετράει αλλα η ποσότητα του χρόνου. Δηλαδή ειναι πάντοτε πολύ καλύτερα να χτυπηθείς απο μιζέρια, αναποδιές και δυνατά βάσανα για ενα μικρο χρονικο διάστημα, παρά λιγότερη μιζέρια και δυστυχία για ενα πολύ μεγαλύτερο διάστημα.
Αν αυτό ειναι σωστό εδώ κάτω στην γη, φαντάσου πόσο αφόρητα και αποπνικτικά θα ειναι τα έστω και τα ελαφρότερα βάσανα που ομως ΑΙΩΝΙΑ θα ΔΙΑΡΚΟΥΝ και ποτε δεν απαλύνονται ούτε εκτός χρόνου ποτέ σταματούν !!!
Στην Κολαση που ειναι ο τόπος της τυραννίας της άφθαρτης ψυχής δεν θα μπεις φιλε μου επειδή ο Κύριος το θέλησε, αλλα παρά την θέληση του, επειδή εσυ αψήφησες τον ιδιο και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του << Να τώρα στέκομαι μπροςτα στην Πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ θα μπω μεςα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί >>(Αποκάλυψη 3:20) και δεν καταδέχτηκες προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις!!!!
Γιατι μόνο όσοι τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ο Χριστος ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Η ΣΑΡΚΙΚΗ ΜΕΙΞΗ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.(Ιωάννης 1:12-13)
Φίλε μου, αν σημερα ΜΕΣΩ του Χριστού επιστρέψεις στον Θεο θα ΣΩΘΕΙΣ. Γιατι ο Χριστός είναι η πόρτα των προβάτων και όποιος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' Αυτόν ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα Μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.(Ιωαννης 10:9)
"Kυριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Γενηθητω το θέλημα σου στη ζωη μου" Ειναι η προσευχή που εισαγάγει τον αμαρτωλό κάτω απο την ΣΚΕΠΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ, και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Κυρίου μας Ιησού Χρίστου.
Σου εύχομαι να του δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμην!

No comments:

Post a Comment