Popular Posts

Friday 7 October 2016

Η ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ

Επειδή ως Ελληνες απο τα γεννοφάσκια μας, οχι μονο δεν αμφισβητούμε την πιστη μας, την ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας ήθελα με αγάπη να τονίσω κατι που ειναι αναμφισβήτητο οτι η Πιστης που ΣΩΖΕΙ δεν ειναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ, δηλαδη επειδη με νηπιοβατισαν και συμμετέχω σε κατι λειτουργίες θα σωθώ, αλλα ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ και ΚΑΡΔΙΑΚΗ και εξαρτάται απο εαν εχουμε ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον Χριστο η απλώς αν είμαστε μονο παραδοσιακοί Χριστιανοί της Ταυτότητας, αλλα τον Χριστο σε αποσταση τον κρατούμε .
Η ΠΙΣΤΗΣ που ΣΩΖΕΙ απο την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ της καρδιάς σου στην προσφορά σωτηρίας του « ΝΑ, στέκομαι τωρα στην Πορτα της καρδιας σου και χτυπώ. Αν ακουσεις τη φωνη μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) θα φανεί και εξαρτάται !!
Δηλαδή η ΠΙΣΤΗΣ που ΣΩΖΕΙ απο την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας αποδεικνύεται !!
Αυτός η αυτή που πιστεύει στον Χριστο πιστεύει και στα λογια του, τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και με μετάνοια και πίστη προσεύχεται και ζητά απο τον Χριστο να τον Συγχωρήσει απο όλες του/ης τις αμαρτιες και να ΕΡΘΕΙ και να ΖΗΣΕΙ μαζι του/ης ολες της ήμερες της ζωης του/ης.
Αυτός που την πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού την αγνοεί, δηλαδη που αρνείται το κάλεσμα του(Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) να απαντήσει αυτος ειναι απλώς Χριστιανός στην Ονομασία, δεν του ανήκει και μακρυά του μετα θανατο θα βρεθεί επειδή αρνήθηκε να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και με ΠΙΣΤΗ απο Αυτον να εξαρτηθεί.
«Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΔΙΝΟΜΑΙ. ΑΝΟΙΓΩ σήμερα την καρδιά μου και ανεπιφύλακτα ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μου. Γενηθητω το θέλημα σου στη Ζωή μου» είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!!

No comments:

Post a Comment