Popular Posts

Thursday 13 October 2016

O Αδελφός μου έν ΧΡΙΣΤΟ, ειναι δώρο ΚΥΡΙΟΥ !!!!

Τι τέλος πάντων ειναι ¨αδελφός¨ η αδελφή εν ΧΡΙΣΤΟ ???
ΤΙς προάλλες έλεγα στην γυναίκα του ξαδέλφου μου οτι θα με επισκέπτετο ένας αδελφός μου εν ΧΡΙΣΤΟ, και γέλασε και με συμβούλευσε να προσέχω γιατί δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κανεις και θέλεις χρόνια για να γνωρίσεις πραγματικά κάποιον ωςτε να μπορείς να τον εμπιστευθείς. Και χωρίς να υποτιμώ την βάση αυτών των λόγων, αφού κουμπάροι και καλύτεροι φίλοι κατέληξαν στο κρεβάτι με γυναίκες αδελφών ξαδέλφων και καλύτερων φίλων, και κάθε άνθρωπος στην ανάγκη μπορεί να εξαφανισθεί, η και να σε εξαπατήσει, θα ήθελα να τονίσω οτι "ΑΔΕΛΦΟΣ" εν ΧΡΙΣΤΟ δεν ειναι ταυτόσημη έννοια με κάποιον πού έχει απλώς την ίδια θρησκεία, ορθόδοξος αυτός ορθόδοξος και εγώ, Καθολικός αυτός Καθολικός και εγώ, Ευαγγελικός αυτός, Ευαγγελικός και εγώ.
ΟΧΙ ο αδελφός μου εν ΧΡΙΣΤΟ εχει το ΠΝΕΥΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ Ημών Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ μέσα του, και ασχέτως αν προέρχεται απο την Ορθόδοξη στάνη, το ΠΝΕΥΜΑ που ειναι μέσα του ειναι το ίδιο που ειναι μέσα μου, και ειναι το ίδιο που ειναι και μέσα στον πρώην Μουσουλμάνο, η πρώην Βουδιστή, η πρώην αγνωκιστη,και εχει γκρεμίσει το τειχος της μισαλλοδοξίας, της υποψίας και εχθρας που ισως υπήρχε και τωρα χάρη στην ΘΥΣΙΑ του Χριστού ακομα και πρώην εχθροι ειναι αδέλφια εν ΧΡΙΣΤΟ, και γι' αυτο επειδή το ιδιο Πνευμα του Κυρίου κατοικει μέσα τους το Ευαγγέλιο τονίζει ότι ειναι τώρα ολοι τους ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. << Είστε, λοιπόν, όλοι παιδιά του Θεού, αφού πιστεύετε στον Ιησού Χριστό. Κι αυτό, γιατί όσοι βαφτιστήκατε στο όνομα του Χριστού, έχετε ντυθεί το Χριστό. Δεν υπάρχει πια Ιουδαίος και ειδωλολάτρης, δεν υπάρχει δούλος και ελεύθερος, δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα· όλοι σας είστε ένας, χάρη στον Ιησού Χριστό. Κι αφού ανήκετε στο Χριστό, είστε απόγονοι του Αβραάμ και κληρονόμοι της ζωής, όπως την υποσχέθηκε ο Θεός.>>(Γαλατες 3:26-29) Και ΟΧΙ μονο ΑΥΤΟ αλλα επιπλέον ο Κύριος ΧΑΡΙΖΕΙ και ειδικούς δεσμούς μεταξύ μερικών αδελφών, οπως του Δαβίδ και του Ιωαναθαν (Σαμουηλ 18: 1-4) Εκείνος πλέκει ακόμα και σήμερα τις καρδιές πρώην αγνώστων οπως του Ιωναθαν που συμπαθήσε τον Δαβίδ, και με ολο του το ειναι θυσιάστηκε του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΘΗΚΕ και τον ΑΓΑΠΗΣΕ !!! Ε, την ιδια ευλογημένη αιώνια ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΑΔΕΛΦΙΚΗ σχέση χαρίζει μεταξύ πιστών που ησαν απλώς Face book *friends* αλλα δεν γνωριζοντουσαν καθόλου !!
"Κύριε με ολη μου την καρδια σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τους αδελφούς και αδελφές που έβαλες στον δρόμο μου αυτές τις 90 ημέρες. Και για τους φιλους μου που δεν σε ξέρουν, που δεν εχουν ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ μαζί σου προσεύχομαι να τους ευλογήσεις να διακρίνουν την απέραντη ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΟΣ σου και χωρίς δισταγμό τον Γιο σου τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστο προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν και στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου και αυτοί να μπουν. Αμην !!"

No comments:

Post a Comment