Popular Posts

Saturday 29 October 2016

Τι ειναι αυτο που εμποδίζει τον Ελληνα στην Ευλογια του Πατρός, στην Βασιλεία του Θεου να μπει ??

Η διδασκαλια που εχει ξεφύγει απο το Ευαγγελιο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που εχει την ΔΥΝΑΜΗ να ΣΩΣΕΙ καθε Ψυχή Ιουδαϊκή και Ελληνική (Ρωμαιους 1;29)
Η βαθια ριζωμένη καχυποψία μαζι με την θρησκευτική υπεροψια δεν ευκολύνει τον Ελληνα να διακρίνει οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του Χριστου (Εφεσιους 2:8-9) και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ καμία Εκκλησια, ουτε η Εκκλησια του να του την εξασφαλίσει !!!
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι δυσκολο ευρετη στην Ελλάδα μας γιατι ο Χριστος κατάντησε *Παρακατιανός* και *Αχρείαστος* αφού επι γενεές διαβεβαιώνουν τον ταλαίπωρο βαριά φορτωμένο αδελφό μας στους Αγιους να τρέξει ΒΟΗΘΕΙΑ για να ΒΡΕΙ, αντι στον Χριστο που με στοργή στον ιδιο τον καλει να αποτανθεί ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρει !! (Ματθαιος 11;28)
Συνεπώς ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ κα ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ειναι ο Χριστος αφού ο αδελφός μας εχει πιστέψει οτι ΧΩΡΙΣ στον Χριστο να αποτανθεί, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ του να του ανοίξει την Καρδιά και το ΚΑΛΕΣΜΑ του (Ματθαιος 11;28,Αποκαλυψη 3;20) να το απαντησει χαρη στην ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ και τις ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ των Αγιων στην Ευλογια του Πατρός θα μπει, ενώ στην ουσία μακρια του για παντα θα χαθεί επειδη δεν καταδεχτηκε τον Χριστο να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί.
Φιλοι μου, διαβάστε με προσοχή τα λογια του Χριστου που απήθυνε στον πολυ Θρήσκο Ιουδαϊκό λαο, μηπως υπάρχει μια ομοιότητα της σημερινής σας πίστης με την δίκη τους τοτε πίστη :
<< Θ’ ακούσετε με την ακοή μα δε θα καταλάβετε,
και θα δείτε μα δε θ’ αντιληφθείτε.
Γιατί έγινε αναίσθητη η καρδιά αυτού του λαού,
και με τ’ αυτιά βαριάκουσαν
κι έκλεισαν τα μάτια τους·
για να μη δούνε με τα μάτια
κι ακούσουν με τ’ αυτιά
και καταλάβουν με την καρδιά,
κι επιστρέψουν σ’ εμένα και τους γιατρέψω.>> (Ματθαιος 13;14-15)
Ηταν η δυσπιστία τους στον Χριστο, ήταν η αιτία που τους εμπόδιζε να τον εμπιστευτούν και προσωπικο Σωτήρα τους να τον δεχτουν και να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ με ανοιχτές καρδιές σ' Αυτον και στην Βασιλεία του να μπουν !!
Η απάντηση τις ΚΑΡΔΙΑΣ σου στο καλεσμα του Χριστου: «ΝΑ, στέκομαι τωρα στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνη μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) ειναι αυτη που θα καθορίσει που μετά θάνατο θα βρεθείς, με τον Χριστο στον Παραδεισο, η μακρια του θα αποκλειστείς !!!

No comments:

Post a Comment